Libnet.ro
UNICEF

15:00

Vladimir Putin verifica cat de pregatite sunt trupele pentru lupta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Vladimir Putin verifica cat de pregatite sunt trupele pentru lupta

Presedintele rus, Vladimir Putin, a ordonat miercuri verificarea pregatirii pentru lupta a trupelor din centrul si vestul Rusiei, relateaza BBC News Online. continuă pe Wall-Street Ro

Sapte contestatari ai lui Vladimir Putin au fost condamnati la inchisoare pentru actiuni violente

Un tribunal moscovit a decis luni condamnarea a sapte persoane, acestea primind pedepse cu inchisoarea cuprinse intre doi ani si patru ani, pentru actiuni violente in timpul unei manifestatii organizate pentru criticarea presedintelui Vladimir Putin.

Vladimir Putin ordona verificarea pregatirii de lupta a trupelor din centrul si vestul tarii

Presedintele rus, Vladimir Putin, a ordonat miercuri verificarea pregatirii pentru lupta a trupelor din centrul si vestul Rusiei, relateaza BBC News Online.

Romanii de la Fly Project i-au cantat in privat lui Vladimir Putin

Tudor si Dan, cei doi artisti din trupa Fly Project, sustin ca i-au cantat pana acum de trei ori liderului de la Kremlin, Vladimir Putin. Romanii au sustinut concerte in Rusia. Aproape de fiecare data serviciile secrete rusesti au verificat zona unde urma sa aiba loc concertul.

Vladimir Putin: Jocurile Olimpice de la Soci au aratat lumii o Rusie modernizata si deschisa

Jocurile Olimpice de la Soci au aratat lumii o Rusie modernizata si deschisa, a declarat, luni, presedintele Vladimir Putin, in timpul ceremoniei de premiere a sportivilor rusi, informeaza Mediafax.

Angela Merkel si Vladimir Putin au discutat despre situatia din Ucraina. Integritatea teritoriala trebuie sa fie pastrata

Cancelarul german Angela Merkel si presedintele rus Vladimir Putin au purtat duminica o conversatie telefonica, in timpul careia au ajuns la concluzia ca pastrarea integritatii teritoriale a Ucrainei este.

De ce tace Vladimir Putin?

Rusia are motive sa afiseze retinere, abtinandu-se de la declaratii radicale in privinta Ucrainei. Pentru ca, desi e oarecum ignorata de Occident, Moscova a jucat si va juca un rol important in evolutia vecinului ei slav.

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )