Libnet.ro
UNICEF

05:00

Vladimir Putin vrea sa faca din Vladivostok un Las Vegas rusesc

Adevărul Adevărul,
Vladimir Putin vrea sa faca din Vladivostok un Las Vegas rusesc

O fraza care ar putea sintetiza obsesia sovietica a secretomaniei din perioada Razboiului Rece, Ce se intampla la Vladivostok ramane la Vladivostok, capata un nou inteles pentru Vladimir Putin, care pariaza pe transformarea celei mai estice garnizoane nucleare a Rusiei intr-un centru comercial si de cazinouri care sa atraga investitorii si pariorii din Asia, relateaza Bloomberg. continuă pe Adevărul

Vladimir Putin a fost arestat in Florida dupa ce a facut scandal intr-un supermarket (VIDEO)

Vladimir Putin a fost arestat in Florida dupa ce a facut scandal la iesirea dintr-un supermarket. Nu, nu este vorba despre presedintele Rusiei, ci despre un simplu cetatean american. Potrivit CBS 12,.

Stirea care a contrariat internetul: Vladimir Putin, arestat intr-un supermarket din America pentru comportament inadecvat

Veste soc pentru rusi si americani: Vladimir Putin a fost retinut intr-un supermarket din West Palm Beach, Florida. Dar nu este vorba despre presedintele rus, ci despre un tiz al acestuia. Barbatul.

Vladimir Putin a anulat o intalnire cu Merkel si Hollande. De ce se temea liderul rus

Presedintele rus Vladimir Putin a anulat o intalnire trilaterala cu liderii Germaniei si Frantei, ce urma sa aiba loc in marja summitului G20 din 4 - 5 septembrie, din China, si in cursul.

Ce vrea Firea sa faca din Primaria Capitalei. in perioada urmatoare voi propune...

Primarul general, Gabriela Firea, a anuntat ca va propune Consiliului General al Capitalei adoptarea unei organigrame a Primariei care sa semene foarte cu mult cu cea a primariei din Viena. in.

Google vrea sa faca din Waze un concurent pentru servicii precum Uber si Lyft

Piata serviciilor de ridesharing este intr-o continua crestere, asa ca era firesc ca Google sa nu se tina deoparte. Probabil ca Uber este cel mai relevant jucator al pietii de ridesharing, dar sunt sanse ca lucrurile sa nu ramana astfel la infinit. Pe aceeasi piata, Alphabet va folosit Waze, un serviciu cumparat pe cand exista [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )