Libnet.ro
UNICEF

11:15

Vladimir Voronin: Nu inaintam candidat si nici nu participam la alegerile locale

Adevărul Adevărul,
Vladimir Voronin: Nu inaintam candidat si nici nu participam la alegerile locale

Partidul Comunistilor din Republica Moldova nu inainteaza candidat la alegerile locale noi din municipiul Chisinau. Mai mult, PCRM nu participa la scrutinul organizat pe 20 mai nici in capitala si nici in celelalte localitati printre care si municipiul Balti. Declaratia a fost facuta de presedintele partidului, Vladimir Voronin, in cadrul emisiunii Important de la postul de televiziune TVC 21, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Vladimir Voronin: Ion Ceban nu va castiga alegerile din Chisinau. El e cu megafonul, asta e specialitatea lui

N-ai pe cine alege. Niciun candidat la functia de primar de Chisinau pentru alegerile locale din 20 mai nu e pe placul liderului PCRM, Vladimir Voronin. Chiar si in aceste conditii, comunistii nu vad sensul participarii lor in acest scrutin, motiv pentru care il vor boicota. in plus, fostul sef de stat e convins ca viitorul primar nu va reusi sa schimbe situatia din Capitala, deoarece are mandat doar pentru un an de zile.

PLR sustine candidatii PUN la alegerile locale din Balti si Chisinau

Partidul Liberal Reformator indeamna toti locuitorii capitalei sa il voteze la functia de primar al municipiului Chisinau, pe Constantin Codreanu, candidatul Partidului Unitatii Nationale. Mai mult, formatiunea si-a exprimat sprijinul si pentru candidatul PUN pentru alegerile din Balti, Sergiu Burlacu, transmite IPN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,194 seconds )