Libnet.ro
UNICEF

21:15

Vladimir Voronin: PSRM si Sor vor vota Guvernul Gavrilita de frica de anticipate

Adevărul Adevărul,
Vladimir Voronin: PSRM si Sor vor vota Guvernul Gavrilita de frica de anticipate

Fostul presedinte al Republicii Moldova Vladimir Voronin,admite scenariul esuarii primei tentative de investire a Guvernului Gavrilita insa, potrivit lui, la a doua tentativa, deputatii vor vota un Executiv pentru ca se tem de alegeri parlamentare anticipate, noteaza IPN. continuă pe Adevărul

Vladimir Voronin: Navalnii este un angajat al serviciilor secrete straine. Putin ar trebui sa actioneze mai dur

Ex-presedintele Vladimir Voronin a declarat ca nu sprijina actiunile opozantului rus Aleksei Navalnii. Potrivit lui, Aleksei Navalnii este un angajat al serviciilor secrete straine, iar liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, ar trebui sa fie si mai dur in raport cu protestararii care ies in strada in sprijinul lui Navalnii.

Maia Sandu: Daca Guvernul Gavrilita va fi votat, acesta are un plan si se va apuca de lucru

Presedintele Maia Sandu a declarat ca, in cazul in care Guvernul Nataliei Gavrilita va fi votat saptamana aceasta, are un plan si se va apuca de lucru. Iar daca acesta nu va fi votat, pe cine va desemna premier in cea de-a doua tentativa va anunta ulterior. Astept decizia Parlamentului si dupa aceea o sa anunt care este actiunea mea de mai departe, a declarat Maia Sandu, luni, in cadrul unei conferinte de presa, transmite IPN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )