Libnet.ro
UNICEF

15:45

Volkswagen vrea sa preia o participatie a producatorului auto rus GAZ

B1 B1,
Volkswagen vrea sa preia o participatie a producatorului auto rus GAZ

Volkswagen, grupul auto german, poarta discutii vizand preluarea unei participatii la GAZ, un producator rus de autovehicule comerciale usoare. inca nu este clar cat de mare este participatia. continuă pe B1

Volkswagen vrea sa preia actiuni ale producatorului auto rus GAZ

Producatorul german negociaza preluarea unei participatii la GAZ, un producator rus de autovehicule comerciale usoare. GAZ face parte din grupul Basic Element, care gestioneaza activele miliardarului rus Oleg Deripaska, si are deja un parteneriat cu Volkswagen.

Volkswagen vrea sa preia o participatie a producatorului auto rus GAZ

Volkswagen, grupul auto german, poarta discutii vizand preluarea unei participatii la GAZ, un producator rus de autovehicule comerciale usoare. inca nu este clar cat de mare este participatia.

Volkswagen negociaza preluarea unei participatii la producatorul auto rus GAZ

Grupul auto german Volkswagen VW) poarta discutii vizand preluarea unei participatii la GAZ, un producator rus de autovehicule comerciale usoare, au declarat vineri pentru Reuters mai multe surse din apropierea discutiilor.

Volkswagen negociaza preluarea unei participatii la producatorul rus GAZ

Grupul auto german Volkswagen poarta discutii vizand preluarea unei participatii la GAZ, un producator rus de autovehicule comerciale usoare, au declarat mai multe surse din apropierea discutiilor pentru Teuters, citata de Agerpres.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )