Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vor avea bucurestenii apa calda si caldura? Adevarul care iese la iveala dupa promisiunile primarului Capitalei

Playtech Playtech,
Vor avea bucurestenii apa calda si caldura? Adevarul care iese la iveala dupa promisiunile primarului Capitalei

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, i-a asigurat pe bucuresteni ca vor avea apa calda si caldura in aceasta iarna. Cu toate acestea, in ziua in care RADET a inceput sa furnizeze agent termic, in mai multe cartiere din Bucuresti nu a fost apa calda. Situatia este ingrijoratoare, in conditiile in care reteaua de termoficare este foarte . continuă pe Playtech

Cartierul Aviatiei din Bucuresti, fara apa calda si caldura de doua luni. Explicatiile RADET: Avem termen asumat de constructor 15 noiembrie, adica peste doua saptamani

EXCLUSIV ONLINE Locuitorii cartierului Aviatiei din Bucuresti stau de la inceputul lunii septembrie fara apa calda si caldura din cauza unor lucrari de inlocuire a retelei de conducte. RADET a angajat mai.

Conditiile primitive in care traiesc locuitorii din cartierul Aviatiei: apa calda cateva ore pe zi, oamenii se spala la lighean

Bucurestenii din cartierul Aviatiei, abonati la RADET, au probleme de circa doua luni cu furnizarea apei calde. Oamenii spun ca in ultimele saptamani problema s-a acutizat si zilnic sunt obligati sa se spele la lighean, cu apa incalzita pe aragaz. Administratia locala transmite ca vor mai trece doua saptamani pana se va remedia problema.

Politistii vor avea puteri sporite. Vor putea intra fara mandat intr-o locuinta ca sa salveze o persoana aflata in pericol

Politistii vor avea puteri sporite. Legea care prevede atributii extinse pentru agenti a fost promulgata de presedintele si va intra in vigoare in 90 de zile. Actul normativ prevede ca politistii vor putea.

Atentie, soferi! Se scumpesc benzina si motorina. Ce preturi vor avea carburantii

Benzina si motorina vor suferi modificari de pret, iar scumpirile vor intra in vigoare incepand cu prima zi a anului viitor. De asemenea, sunt anuntate modificari la accizele de carburanti, la fel ca-n fiecare toamna, odata cu rata inflatiei. Modificarile vor fi aplicate pentru tot anul 2020, dupa cum este specificat si in Codul Fiscal.

Bucurestenii, in fata celei mai dificile ierni din ultimii 30 de ani: vor avea sau nu caldura si apa calda?

Iarna lui 2019 se anunta a fi una extrem de dificila. Dincolo de prognozele meteo alarmiste, marea problema o reprezinta reteaua de termoficare ajunsa la un nivel de degradare fara precedent in ultimii 30 de ani.

Bucurestenii din cartierul Aviatiei, conditii ca in vremea comunismului: de doua luni au apa calda doar cateva ore pe zi si se spala la lighean Primaria Capitalei: in doua saptamani se rezolva

Bucurestenii din cartierul Aviatiei, abonati la RADET, au probleme de circa doua luni cu furnizarea apei calde. Oamenii spun ca in ultimele saptamani problema s-a acutizat si se spala la lighean, cu apa incalzita pe aragaz, ca in vremea comunismului, lucru inadmisibil pentru o capitala europeana. Contactat de HotNews. ro, Alexandru Burghiu, administratorul special al RADET, spune ca problemele au aparut din cauza lucrarilor de inlocuire a magistralei de pe bd. Iancu de Hunedoara, iar pana pe 15 noiembrie acestea se finalizeaza si lucrurile vor reveni la normal. Furnizarea caldurii nu este afectata, spune oficialul.

HOROSCOP Halloween: Zodiile care vor avea o zi de cosmar

Aceste trei zodii au cel mai mare ghinion de Halloween. Nu le merge nimic bine si se lovesc doar de probleme. HOROSCOP TAUR - Planeta care iti guverneaza zodia este retrograda de Halloween. Vei avea doar.

HOROSCOP Halloween: Zodiile care vor avea o zi perfecta

Exista trei zodii pentru care perioada Halloween-ului este plina de magie si dorinte implinite. Sunt rasfatatele zodiacului. HOROSCOP LEU - Iti vei descoperi puterile ascunse. Este anul tau iar de Halloween.

HOROSCOP saptamana 28 octombrie - 3 noiembrie. Zodiile care vor avea o saptamana groaznica. Totul le merge prost

Saptamana 28 octombrie - 3 noiembrie nu aduce nimic bun pentru aceste trei semne zodiacale. HOROSCOP BERBEC - A venit momentul sa iti iei ramas bun de la toate lucrurile care te tin pe loc. Va fi o.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )