Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cartierul Aviatiei din Bucuresti, fara apa calda si caldura de doua luni. Explicatiile RADET: Avem termen asumat de constructor 15 noiembrie, adica peste doua saptamani

B1 B1,
Cartierul Aviatiei din Bucuresti, fara apa calda si caldura de doua luni. Explicatiile RADET: Avem termen asumat de constructor 15 noiembrie, adica peste doua saptamani

EXCLUSIV ONLINE Locuitorii cartierului Aviatiei din Bucuresti stau de la inceputul lunii septembrie fara apa calda si caldura din cauza unor lucrari de inlocuire a retelei de conducte. RADET a angajat mai. continuă pe B1

Vor avea bucurestenii apa calda si caldura? Adevarul care iese la iveala dupa promisiunile primarului Capitalei

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, i-a asigurat pe bucuresteni ca vor avea apa calda si caldura in aceasta iarna. Cu toate acestea, in ziua in care RADET a inceput sa furnizeze agent termic, in mai multe cartiere din Bucuresti nu a fost apa calda. Situatia este ingrijoratoare, in conditiile in care reteaua de termoficare este foarte .

Conditiile primitive in care traiesc locuitorii din cartierul Aviatiei: apa calda cateva ore pe zi, oamenii se spala la lighean

Bucurestenii din cartierul Aviatiei, abonati la RADET, au probleme de circa doua luni cu furnizarea apei calde. Oamenii spun ca in ultimele saptamani problema s-a acutizat si zilnic sunt obligati sa se spele la lighean, cu apa incalzita pe aragaz. Administratia locala transmite ca vor mai trece doua saptamani pana se va remedia problema.

Bucurestenii din cartierul Aviatiei, conditii ca in vremea comunismului: de doua luni au apa calda doar cateva ore pe zi si se spala la lighean Primaria Capitalei: in doua saptamani se rezolva

Bucurestenii din cartierul Aviatiei, abonati la RADET, au probleme de circa doua luni cu furnizarea apei calde. Oamenii spun ca in ultimele saptamani problema s-a acutizat si se spala la lighean, cu apa incalzita pe aragaz, ca in vremea comunismului, lucru inadmisibil pentru o capitala europeana. Contactat de HotNews. ro, Alexandru Burghiu, administratorul special al RADET, spune ca problemele au aparut din cauza lucrarilor de inlocuire a magistralei de pe bd. Iancu de Hunedoara, iar pana pe 15 noiembrie acestea se finalizeaza si lucrurile vor reveni la normal. Furnizarea caldurii nu este afectata, spune oficialul.

O fetita de 11 ani a incercat sa se sinucida intr-o scoala din Bucuresti

O fetita in varsta de 11 ani a incercat sa se sinucida intr-o scoala din Bucuresti,cartierul Militari. Micuta ar fi incercat sa se arunce pe geam, dar a fost prinsa de catre ingrijitoarele din.

Editia a XXVI-a a Topului firmelor din Bucuresti, sub semnul recunoasterii si promovarii performantei in afaceri

Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti CCIB) organizeaza miercuri, 30 octombrie, editia a XXVI-a a TOPULUI FIRMELOR DIN BUCURESTI, eveniment aflat sub semnul recunoasterii si promovarii.

Un tanar de 21 de ani, gasit mort pe o strada din Bucuresti, cu o punga pe cap

UPDATE Cadavrul descoperit, joi dimineata, pe Aleea Cumintenia Pamantului din Bucuresti,a fost examinat de catre medicul legist care nu a constatat nicio urma de violenta. Victima a fost.

Bucurestenii, in fata celei mai dificile ierni din ultimii 30 de ani: vor avea sau nu caldura si apa calda?

Iarna lui 2019 se anunta a fi una extrem de dificila. Dincolo de prognozele meteo alarmiste, marea problema o reprezinta reteaua de termoficare ajunsa la un nivel de degradare fara precedent in ultimii 30 de ani.

Dai cu cardu la pietar sa-ti iei ceapa si marar: unde platesti in Bucuresti fara cash

Daca erai fericit ca-n Sibiu se poate plati cu cardul la piata, poti sa fii si mai fericit cand afli ca se poate si in Bucuresti. Doua dintre locuri sunt Matache si Domenii. Asociatia.

Caz socant. O fetita de 11 ani a incercat sa se sinucida intr-o scoala din Bucuresti

O fetita in varsta de 11 ani a incercat sa se sinucida, joi, intr-o scoala din Sectorul 6 al Capitalei. Micuta ar fi incercat sa se arunce pe geam, dar a fost salvata in ultimul moment de catre.

Gabriela Firea despre traficul infernal din Bucuresti: Populatia a crescut la peste 4 milioane

Traficul foarte aglomerat este cea mai mare problema a Bucurestiului si s-a ajuns aici din cauza faptului ca populatia orasului a crescut la peste 4 milioane, a declarat primarul Gabriela Firea, joi, in cadrul unui interviu acordat DCNews. in aceste conditii, edilul spune ca problemele nu pot fi rezolvate peste noapte.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )