Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vosganian va discuta vineri cu minerii din Valea Jiului.

România Liberă România Liberă,
Vosganian va discuta vineri cu minerii din Valea Jiului.

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, va fi prezent, probabil, vineri, in Valea Jiului, pentru a discuta cu minerii, a anuntat premierul Ponta, informeaza Mediafax. El a avertizat, insa, ca nu pot fi facute minuni, precum cumpararea intregii cantitati de carbune chiar daca nu este de foarte buna calitate sau nu e necesar. Tot ceea ce e omeneste posibil vreau sa facem pentru acei oameni, minuni insa nu o sa putem face, adica sa spui ca de acum incolo cumparam tot carbunele chiar daca nu e . continuă pe România Liberă

Victor Ponta, despre protestele minerilor: Nu putem face minuni. Ministrul Vosganian va merge vineri in Valea Jiului

Primul ministru Victor Ponta a declarat, joi seara, ca ministrul Economiei, Varujan Vosganian, va fi prezent, probabil, vineri, in Valea Jiului, pentru a discuta cu minerii care refuza sa iasa din subteran. Ponta s.

Minerii de la Paroseni blocati in subteran cer ca Ponta si Vosganian sa vina in Valea Jiului.

Cei aproximativ 200 de mineri din schimbul unu de la Mina Paroseni, care s-au blocat in subteran dupa terminarea programului de lucru, cer ca premierul Victor Ponta si ministrul Economiei, VarujanVosganian, sa vina in Valea Jiului, la discutii, negocierile cu reprezentantii CEH intrand in impas, transmite Mediafax. Aproximativ 200 de mineri din schimbul unu de la Mina Paroseni, sucursala a Societatii Nationale Inchideri Mine Valea Jiului SNIMVJ), au refuzat, joi, dupa terminarea programului .

Minerii blocati in subteran la Paroseni cer ca Ponta si Vosganian sa vina in Valea Jiului

Minerii din schimbul unu de la Mina Paroseni, care s-au blocat in subteran dupa terminarea programului de lucru, ii cer premierului Victor Ponta si ministrului Varujan Vosganian sa vina la discutii in Valea.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )