Libnet.ro
UNICEF

21:45

Vot final pentru cei mai buni profesori din Romania

Antena3 Antena3,
Vot final pentru cei mai buni profesori din Romania

Mai sunt cateva zile in care puteti vota pentru cei mai buni 10 profesori dintara!Campania nationala Liga Profesorilor Exceptionali,lansata de Fundatia Dan Voiculescu pentru. continuă pe Antena3

Caru' cu Vedete: Cum arata acum cei mai scumpi sani din istoria Playboy Romania; Ce si-a tatuat Catalin Botezatu in zona intima. Vreau sa il transform; Detalii in premiera despre cum a inceput idila Madalinei Ghenea cu Matei Stratan

Primele imagini cu silicoanele Adelinei Pestritu! Cum arata vedeta dupa interventie!Adelina Pestritu si-a pus de curand silicoane, iar acum a trecut. Detaliul pe care nu l-a observat nimeni la Iuliana Luciu pana acum. Sora Nicoletei, in costum de baie la plaja. Iuliana Luciu profita din plin de vara.

Cei mai sadici criminali de la Dunarea de Jos si motivele cu totul bizare pentru care au curmat zeci de vieti

De la legendarul Iancu Berila, la contemporanii Anesti Elefteriadis, Petrica Ciuca si Gogu Palade, va prezentam povestile celor mai infioratori criminali din zona Galatiului, care au ingrozit opinia publica in ultimul secol.

Serbia: Unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri din Balcani a fost condamnat la cinci ani de inchisoare

Miroslav Miskovici, unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri din Balcani, a fost condamnat, luni, de un tribunal sarb la cinci ani de inchisoare intr-un caz de evaziune fiscala ce l-a avut drept protagonist pe fiul sau. Sentinta a fost data in contextul in care autoritatile de la Belgrad fac eforturi pentru a combate coruptia, o masura necesara pentru aderarea tarii la Uniunea Europeana, noteaza Associated Press.

EXCLUSIV Masonii ii aduc un omagiu generalului Victor Atanasie Stanculescu: A fost unul din cei mai informati generali ai Romaniei, a stiut ce va urma

Generalul Victor Atanasie Stanculescu, care a murit in urma cu doua zile, la 88 de ani, este regretat de Marea Loja Nationala Romana MLNR) 1880, unde avea gradul masonic 33. Marele Suveran Bartolomeu Savoiu, conducatorul lojii, afirma despre generalul Stanculescu ca a fost unul dintre cei mai patrioti militari romani din timpul Revolutiei.

EXCLUSIV Masonii ii aduc un omagiu generalului Victor Atanasie Stanculescu: A fost unul dintre cei mai informati generali ai Romaniei, a stiut ce va urma

Generalul Victor Atanasie Stanculescu, care a murit in urma cu doua zile, la 88 de ani, este regretat de Marea Loja Nationala Romana MLNR) 1880, unde avea gradul masonic 33. Marele Suveran Bartolomeu Savoiu, conducatorul lojii, afirma despre generalul Stanculescu ca a fost unul dintre cei mai patrioti militari romani din timpul Revolutiei.

Cea mai batrana culturista din lume are 80 de ani. Nu o sa-ti vina sa crezi cat de bine arata (FOTO)

Cea mai batrana culturista din lume are opt decenii de viata. Desi nu mai este nici macar la a doua tinerete, femeia arata intr-un mod incredibil, iar daca nu si-ar recunoaste.

Curentul electric, oprit temporar, in mai multe zone din trei judete

Locuitorii mai multor zone din Bucuresti si judetele Ilfov si Giurgiu raman, marti, fara curent electric, din cauza unor lucrari de revizii, reparatii si modernizari in reteaua de distributie.

Mai multe comune din judetul Timis au fost lovite de grindina. Bucati de gheata mari cat o minge de tenis au cazut din cer, spre disperarea localnicilor (VIDEO)

Cosmarul adus de vremea severa pare ca nu se mai sfarseste. O noua rupere de nori a facut prapad in vestul tarii. Pe langa inundatii sau ploi torentiale, mai multe comune din judetul.

Cel mai puternic supercomputer din lume apartine Chinei si nu foloseste deloc tehnologii americane

Cel mai puternic supercomputer din lume apartine Chinei si este produs integral din cipuri fabricate pe plan local, potrivit unui studiu publicat luni si citat de AFP.

Cel mai sigur loc din lume, plin de brese de securitate

Pe lista cu cele mai sigure locuri din lume se numara si Pentagonul. Cu toate astea, dupa cum am vazut in atatea filme, niciun loc nu este imposibil de penetrat mai ales cand ii luam in calcul pe hackeri. Pirati informatici invitati sa testeze securitatea a cinci site-uri de internet ale Pentagonului, printre care si [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3275 seconds )