Libnet.ro
UNICEF

01:06

Vot masiv pentru partidele proeuropene din Republica Moldova la sectiile din Romania. PSRM nu a primit niciun vot in tara noastra

B1 B1,
Vot masiv pentru partidele proeuropene din Republica Moldova la sectiile din Romania. PSRM nu a primit niciun vot in tara noastra

Victorie categorica a partidelor proeuropene din Republica Moldova la sectiile de votare din Romania. Partidul Socialistilor din Republica Moldova PSRM), cel care a obtinut cele mai multe procente in cadrul. continuă pe B1

Vlad Filat: Partidele proeuropene din Republica Moldova vor forma o coalitie

Partidul Liberal-Democrat din R. Moldova va forma o coalitie cu Partidul Democrat si cu Partidul Liberal, anunta liderul liberal-democrat, Vlad Filat, citat de Ziarul de Garda si Mediafax. PLDM va.

Presedintele Traian Basescu saluta victoria partidelor parlamentare proeuropene din Republica Moldova

Presedintele Traian Basescu a luat nota cu satisfactie de rezultatul estimativ al alegerilor parlamentare desfasurate duminica din Republica Moldova si saluta victoria partidelor parlamentare proeuropene, se arata intr-un comunicat de presa transmis de Administratia Prezidentiala.

Partidele proeuropene au castigat scrutinul din Republica Moldova - rezultate dupa numararea a 98% din voturi

Partidele proeuropene au castigat scrutinul parlamentar din Republica Moldova, conform rezultatelor anuntate de Comisia Electorala Centrala dupa numararea a 98% din voturi. Potrivit Comisiei Electorale.

Partidul Socialistilor din Republica Moldova nu vrea aliante cu formatiuni proeuropene

Partidul Socialistilor din Republica Moldova PSRM) nu intentioneaza sa alcatuiasca aliante cu formatiuni proeuropene, a declarat liderul formatiunii, Igor Dodon, relateaza Mediafax. Cred ca in.

Peste 3,2 milioane cetateni din Republica Moldova sunt asteptati duminica la urne pentru alegerea noului Parlament

Peste 3,2 milioane cetateni cu drept de vot din Republica Moldova sunt asteptati, duminica, la urne, cu prilejul alegerilor parlamentare, relateaza Agerpres. Acestia vor desemna, prin vot direct, cei 101 membri ai.

Socialistii din Republica Moldova vor referendum pentru aderarea tarii la Uniunea Rusia-Belarus-Kazahstan

Partidul Socialist din Republica Moldova intentioneaza sa propuna organizarea unui referendum privind aderarea tarii la Uniunea Vamala Rusia-Belarus-Kazahstan si pentru denuntarea Acordului de asociere cu UE,.

Socialistii din Republica Moldova vor referendum pentru aderarea tarii la Uniunea Rusia-Belarus-Kazahstan

Partidul Socialist din Republica Moldova, clasat pe primul loc in urma scrutinului parlamentar, intentioneaza sa propuna organizarea unui referendum privind aderarea tarii la Uniunea Vamala.

Socialistii din Republica Moldova vor referendum la aderarea tarii la Uniunea Rusia-Belarus-Kazahstan

Partidul Socialist din Republica Moldova, clasat pe primul loc in urma scrutinului parlamentar, intentioneaza sa propuna organizarea unui referendum privind aderarea tarii la Uniunea Vamala Rusia-Belarus-Kazahstan si pentru denuntarea Acordului de.

Klaus Iohannis a felicitat PLDM, PL, PDM, dupa alegerile din Republica Moldova: Le revine raspunderea de a continua drumul Republicii Moldova catre Europa unita

Presedintele ales Klaus Iohannis a felicitat PLDM, PL ,PDM din Republica Moldova dupa alegerile parlamentare, mentionand ca acestor partide le revine raspunderea de a continua, intr-un ritm inca mai dinamic,.

Liderul Partidului Comunist din Republica Moldova nu se teme de rusi: Noua ne e teama ca romanii vor sa ne ocupe tara

Liderul Partidului Comunist din Republica MoldovaPCRM), Vladimir Voronin, sustine ca nu se teme de rusi, ci de romani. Noua ne e teama ca voi vreti sa ocupati Republica Moldova, a declarat Voronin.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )