Libnet.ro
UNICEF

01:06

Vrei un bebelus? Iata cele mai mari 10 schimbari de viata aduse de un copil

Antena3 Antena3,
Vrei un bebelus? Iata cele mai mari 10 schimbari de viata aduse de un copil

Venirea pe lume a unui copil este cel mai frumos lucru ce se poate intampla intr-o familie, insa multe lucruri nu vor mai fi niciodata la fel. Esti pregatit pentru ele? Iata cele mai mari schimbari de viata aduse de un. continuă pe Antena3

Grupul Renault - Nissan a inregistrat cele mai mari reduceri de costuri din istorie in 2012.

Grupul Renault - Nissan, din care face parte si marca romaneasca, Dacia, anunta reduceri de costuri de 2,69 miliarde euro pentru anul 2012, record in istoria de 24 de ani a aliantei franco-nipone. Spre deosebire de 2011 reducerile de costuri au fost mai mari cu 54%, potrivit Automotive News Europe. Alianta dintre cei doi mari producatori auto devine din ce in ce mai stransa, mai ales in contextul situatiei financiare internationale fragile. Renault si Nissan au reusit sa ajunga la un nivel al .

VIDEO Samsung Galaxy S4 si HTC One - Cat de bune sunt cele mai performante telefoane cand ruleaza Android pur

Samsung Galaxy S4 si HTC One au ajuns in magazinul Google Play Store in versiunea Google Edition, adica ruleaza doar Android direct de la Google. Iata cele mai importante detalii despre cele mai bune smartphone-uri cu Android, acum devenite si mai bune.

Viile de odinioara ale Clujului purtau numele padurii Hoia, unul dintre cele mai bantuite locuri din lume

Istoricul clujean Lukacs Jozsef spune ca exista izvoare scrise din 1377 care arata faptul ca in Hoia erau plantatii de vita-de-vie. Pe Versantul pietros in maghiara, K337;mal) si pe Versantul vitelului in maghiara, Borjumal) ale dealului Cetatuia si in continuare, pe versantul sudic al dealului Hoia, au fost cele mai intinse culturi cu vii ale orasului Cluj.

FOTO. Cele mai frumoase locuri abandonate din lume.

Insulele Fiji, Parcul National Fiordland, Rio de Janeiro, Delta Okavango din Botswana, orasul francez Bordeaux sunt cateva dintre destinatiile pe care mari publicatii precum Forbes le considera drept cele mai frumoase locuri din lume. Exista, insa, si alte destinatii, din diferite colturi ale lumii, care nu beneficiaza de suficient de multa promovare si pe care turistii nu se inghesuie sa le viziteze. Sunt locuri abandonate, unele perfect conservate, altele simple ruine, dar care ascund, cel .

DNA va avea competente doar pe infractiunile cu daune mai mari de un milion de euro

Directia Nationala Anticoruptie va avea competente, incepand de miercuri, pentru cercetarea infractiunilor vamale si de evaziune doar cu daune mai mari decat echivalentul in lei a un milion euro, ordonanta de urgenta care modifica competenta DNA fiind deja aprobata de Guvern si publicata in Monitor, scrie Mediafax.

DNA are competente pe infractiunile cu daune mai mari de un milion de euro

Directia Nationala Anticoruptie va avea, incepand de miercuri, competente pentru cercetarea infractiunilor vamale si de evaziune cu daune mai mari decat un milion de euro. Ordonanta care modifica competenta.

Imagini care iti taie rasuflarea. Cele mai frumoase fotografii marca National Geografic, din 2013

Aceste fotografii sunt ca o fereastra catre o lume ireala, uluitoare, parca diferita de cea in care fiintam in fiecare clipa. o lume mai curata, neintinata de asprimea cuvintelor, imaculata si.

Politia Rutiera a identificat 138 de puncte negre. Afla unde sunt cele mai multe

Politia Rutiera a identificat 138 de puncte negre, dintre care cele mai multe sunt pe DN 1, a anuntat, vineri, seful Seviciului Legalitate Transporturi si Control Tehnic din Politia Rutiera, George Grigore.

Vacanta in Sicilia: Top 5 cele mai luxoase vile de inchiriat!

Sicilia este o destinatie de vacanta extrem de ofertanta, punand la dispozitia turistilor un izvor nesecat de secrete care abia asteapta sa fie descoperite. In caz ca ti-ai propus ca in viitor sa bifezi o vacanta in Sicilia si planuiesti sa renunti la clasicele hoteluri in favoarea unei case pe care sa o inchiriezi doar pentru tine si familia ori prietenii tai, ADPM iti spune care sunt cele mai luxoase vile din Sicilia. Continue reading .

Adevarul Live, de la ora 15.00: Cele mai sanatoase retete de vara, de la bucatarii The Flavours

Bucatarii The Flavours iti dezvaluie cele mai sanatoase retete de vara si explica de ce le-au intrecut pe femei in arta culinara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )