Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vremea va fi mult mai calda decat in mod normal. Prognoza meteo pentru urmatoarele trei zile

Antena3 Antena3,
Vremea va fi mult mai calda decat in mod normal. Prognoza meteo pentru urmatoarele trei zile

Vesti foarte bune de la meteorologi. Urmeaza trei zile cu temperaturi mai mari decat ar fi normal pentru aceasta perioada, astfel ca maximele prognozate ajung la 14 grade. Joi, maximele ating 12 grade, iar. continuă pe Antena3

Uite cum se prepara maioneza de post. Este mult mai sanatoasa decat cea cu ou

Pentru post, este bine sa optam pentru maioneza din cartofi. Maioneza de post din cartofi se prepara cu urmatoarele ingrediente: doi cartofi, suc de lamaie proaspat stors, o lingura de mustar, ulei, sare s.

Se pare ca dorinta de a pune sub control Justitia este mai puternica decat ratiunea

Procurorul general Augustin Lazar a afirmat, referitor la modul in care au fost votate ieri amendamentele la Legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, ca exista o dorinta de a pune sub control sistemul judiciar, mai puternica decat ratiunea, potrivit unei surse din presa.

Augustin Lazar despre votul din Parlament la statutul magistratilor: Se pare ca dorinta de a pune sub control Justitia este mai puternica decat ratiunea

Procurorul general Augustin Lazar afirma, cu referire la modul in care au fost votate miercuri amendamentele la Legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, ca exista o dorinta de a pune sub control sistemul judiciar, mai puternica decat ratiunea. Augustin Lazar mai spune ca modificarea legilor Justitiei in conditii improprii va bulversa sistemul.

Sondaj: Germanii vad relatia cu Trump ca fiind o problema mai mare decat cea reprezentata de Coreea de Nord sau Rusia

Germanii il considera pe presedintele SUA Donald Trump ca fiind o provocare mai mare pentru politica externa a Germaniei decat liderii autoritari din Coreea de Nord, Rusia sau Turcia, conform unui sondaj realizat de Fundatia Koerber, informeaza Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )