Libnet.ro
UNICEF

08:15

Vremea se va raci in toata tara in urmatoarele zile Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani

Hotnews Hotnews,
 Vremea se va raci in toata tara in urmatoarele zile Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani

Vremea se va raci in toata tara, astfel ca pana in 9 octombrie se va ajunge de la medii de 26 - 27 de grade, la 16-17 grade, insa saptamana viitoare se va incalzi din nou, potrivit meteorologilor. La munte, dupa 13 octombrie sunt posibile ninsori la altitudini mari. continuă pe Hotnews

VREMEA. Prognoza meteo a fost actualizata. Ce se intampla cu vremea pana marti

Prognoza meteo. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis vineri prognoza meteo pe urmatoarele patru zile. Potrivit meteorologilor, temperaturile vor fi mai mari fata de cele normale pentru aceasta perioada. Nu vor lipsi din peisaj nici ploile.

Prognoza meteo: Cum se anunta vremea in urmatoarele 4 saptamani. Cat va ploua

Vremea anormala pentru data din calendar. Urmeaza patru saptamani calduroase, dar cu plo. iAdministratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis vineri prognoza meteo pe urmatoarele patru saptamani si anunta in general temperaturi mai mari fata de cele normale perioadei. in prima saptamana va ploua mult in centru si vest.

Anuntul surpriza al meteorologilor. Prognoza METEO pentru urmatoarele 4 saptamani

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis vineri prognoza meteo pe urmatoarele patru saptamani. Potrivit meteorologilor, temperaturile vor fi mai mari fata de cele normale pentru aceasta perioada.

Prognoza meteo, azi, 02 octombrie 2020. Valorile termice vor fi in crestere

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie au emis prognoza meteo pentru ziua de vineri, 02 octombrie 2020. Potrivit acestora, astazi, valorile termice, cu precadere cele diurne, vor fi in crestere.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in saptamana 5 - 11 octombrie 2020

Vremea instabila in cea mai mare parte a Romaniei. Valorile din termometre variaza de la maxime termice aproape de cele resimtite vara, in timpul zilei, pana la temperaturi de iarna resimtite in timpul.

Prognoza meteo weekendul 2-4 octombrie 2020. Vremea se incalzeste treptat si atinge valori termice peste nivelul obisnuit

Vremea incepe sa se incalzeasca in weekendul2-4 octombrie, fata de zilele precedente, iarploile se raresc. Vineri se anunta vreme calda. Cerul va prezentainnorari.

Prognoza meteo: Frigul loveste Romania. Cand se schimba vremea, unde va ploua

Si luni, 5 octombrie, ne mai bucuram de vreme deosebit de calda, pentru ca de marti vremea se schimba. Meteorologii anunta temperaturi in scadere si va ploua in cea mai mare parte a teritoriului.

Prognoza meteo: Vremea o ia razna, vara se intoarce. Unde se anunta anormal de cald si ce zone vor fi lovite de ploi

Vremea se incalzeste la inceputul lunii octombrie ca intr-o zi de vara veritabila. Maximele vor atinge in weekend 31 de grade Celsius in sud-estul tarii, temperaturi anormale pentru data din calendar. in restul regiunilor apar ploile. Luni insa mercurul din termometre urca pana la 33 de grade Celsius.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )