Libnet.ro
UNICEF

07:30

Wall Street revine dupa cea mai proasta saptamana din octombrie

Hotnews Hotnews,
 Wall Street revine dupa cea mai proasta saptamana din octombrie

Bursa din New York a crescut luni, dupa ce saptamana trecuta a trecut printr-o febra speculativa, piata suferind cele mai mari pierderi saptamanale din octombrie, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

BURSELE LUMII Bursele europene si americane au incheiat cea mai rea saptamana din ultimele trei luni

Pietele actiunilor din Europa au scazut vineri, incheind cea mai rea saptamana de dupa octombrie 2020, din cauza temerilor generate de incetinirea livrarilor de vaccinuri impotriva Covid-19.

Cum opereaza armata forumistilor Reddit, care au pornit un razboi contra Wall Street: Au fost maini de diamant. Totul sau nimic

Armata forumistilor Reddit a declarat razboi investitorilor de pe Wall Street insa o privire in culisele sale arata cum bula frenetica de moment se sparge pentru unii dintre utilizatorii sai care merg pana la capat in urmarea mantrei de risc Totul sau nimic, arata CNN care a discutat cu acestia.

Wall Street a deschis in crestere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, New York, au deschis in crestere.

Wall Street a inchis in crestere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, New York, au inchis in apreciere.

Wall Street a deschis in crestere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, New York, au deschis in crestere.

Wall Street a inchis in scadere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, New York, au inchis in depreciere.

VICTOR GANSAC, SAFETECH INNOVATIONS: Bursa si piata AeRO ne ofera cea mai mare oportunitate de crestere

Vom propune o politica de distribuire de dividende combinta cu actiuni gratuite prin capitalizarea profiturilor, spune directorul Safetech * Valoare de piata de 75 milioane lei, dupa prima zi de tranzactionare Listarea Safetech Innovations SAFE) la bursa ofera companiei cea mai mare oportunitate de crestere, impreuna cu mentinerea pachetului majoritar de actiuni, a spus vineri Victor Gansac, co-fondator si director general al furnizorului de servicii de securitate cibernetica, cu ocazia intrarii la tranzactionare a titlurilor SAFE, in piata AeRO a Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Aproape 60.000 de laptopuri pentru 1.073 de licee. Sorin Cimpeanu: Au fost alese liceele cu cea mai mare rata de abandon scolar. Valoarea licitatiei, 122,4 milioane de lei (VIDEO)

Un numar de 1. 073 de licee, care au inregistrat cea mai scazuta rata de promovabilitate, vor primi un total de 59. 072 de laptopuri, ce au fost achizitionate prin programul ROSE, intr-o licitatie cu o valoare de.

Lucrarile la cea mai noua Sala a Sporturilor din Romania, aproape de finalizare FOTO

Pana la inceputul lunii aprilie, la Mioveni va fi finalizata cea mai noua Sala a Sporturilor din Romania. Aceasta va putea gazdui atat competitii nationale, cat si internationale. Lucrarile au ajuns deja la un procent de 85%.

Cea mai buna prajitura Cat bati din palme. Reteta atat de simpla, o poate prepara oricine

Nu multi au timp la dispozitie pentru a gati o prajitura de casa, desi ravnesc la una, asa ca prefera sa cumpere un desert din comert, de cele mai multe ori deloc bland cu sanatatea noastra. Solutia a venit acum si poarta numele Cat bani din palme, aceasta fiind descrierea timpului pe care il petreci .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )