Libnet.ro
UNICEF

06:30

Washingtonul nu sustine niciun candidat la alegerile prezidentiale din Egipt.

România Liberă România Liberă,
Washingtonul nu sustine niciun candidat la alegerile prezidentiale din Egipt.

Statele Unite au asigurat, joi, ca nu sustin niciun candidat la viitoarele alegeri prezidentiale din Egipt, un scrutin la care fostul sef al armatei Abdel Fattah al-Sisi este considerat favorit, relateaza AFP, citata de Mediafax. Stim ca maresalul al-Sissi a demisionat din functia de ministru al Apararii si ca s-a declarat candidat la presedintie. Statele Unite nu sustin nicio parte si niciun candidat la alegerile din Egipt, a afirmat purtatorul de cuvant adjunct al Departamentului de Stat . continuă pe România Liberă

Iulia Timosenko si-a anuntat candidatura la alegerile prezidentiale din Ucraina

Fostul premier ucrainean Iulia Timosenko a anuntat, joi, ca va candida la alegerile prezidentiale prevazute pentru 25 mai in Ucraina, relateaza AFP. Prevad sa candidez pentru postul de.

Maresalul al-Sisi demisioneaza din functiile detinute si isi anunta candidatura la alegerile prezidentiale din Egipt

Maresalul Abdel Fattah al-Siso a anuntat miercuri seara, in cadrul unei emisiuni televizate, ca va candida la alegerile prezidentiale din aceasta primavara si a promis electoratului ca va elibera Egiptul de terorism, potrivit BBC.

Explozii la Kabul, in apropierea locuintei unui candidat in alegerile prezidentiale afgane

Doua explozii puternice au avut loc marti, la Kabul, in apropierea locuintei lui Ashraf Ghani, unul dintre candidatii in alegerile prezidentiale afgane, au anuntat politia si un martor, informeaza.

Explozii la Kabul. Tinta, un candidat in alegerile prezidentiale afgane.

Doua explozii puternice au avut loc, marti, la Kabul in apropierea locuintei lui Ashraf Ghani, unul dintre candidatii in alegerile prezidentiale afgane, au anuntat politia si un martor, relateaza AFP, citata de Mediafax. Doua explozii au fost auzite in apropierea resedintei candidatului, a declarat pentru AFP Hashmat Estanakzai, un purtator de cuvant al politiei de la Kabul. Ghani era plecat marti din capitala, in provincia Paktia est), la un miting politic. Citeste si: Opt civili, ucisi .

Iulia Timosenko va candida la alegerile prezidentiale din Ucraina, programate pentru luna mai

Fostul premier ucrainean Iulia Timosenko si-a anuntat, joi, candidatura la alegerile prezidentiale din mai, scrie BBC News. Prevad sa candidez pentru postul de presedinte, a declarat Timosenko. Aceasta a mai.

Geoana: PSD va avea propriul candidat la prezidentiale, nu pe Tariceanu

Senatorul PSD Mircea Geoana, a declarat, vineri, ca partidul pe care il reprezinta va avea in mod cert un candidat la alegerile prezidentiale de la sfarsitul acestui an, insa acesta nu va fi presedintele.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )