Libnet.ro
UNICEF

01:05

webPR: Bla Fleck, unul dintre detinatorii recordului la premiile Grammy concerteaza in premiera la Bucuresti.

Hotnews Hotnews,
 webPR: Bla Fleck, unul dintre detinatorii recordului la premiile Grammy concerteaza in premiera la Bucuresti.

Americanul care a reinventat banjo-ul vine la Sala Radio pe 5 Noiembrie 2015 impreuna cu Abigail Washburn. Bela Fleck nu este doar cel mai mare muzician care canta la acest instrument, ci omul care a reusit sa-l aduca pe marile scene ale lumii, punandu-l in noi contexte alaturi de artisti precum Chick Corea, Victor Wooten sau Stanley Clarke. continuă pe Hotnews

Ministerul de Interne din Kenya: Unul dintre autorii masacrului de la Universitatea din Garissa este fiul unui oficial

Unul dintre autorii masacrului de la universitatea Garissa din Kenya, in urma caruia au fost ucise aproximativ 150 de persoane, este fiul unui oficial guvernamental kenyan, a anuntat ministerul de Interne, citat de.

Unul dintre autorii masacrului din Garissa este fiul unui oficial kenyan

Ministerul de Interne din Kenya a anuntat ca unul dintre autorii masacrului de la universitatea din Garissa, soldat cu aproape 150 de morti, este fiul unui oficial guvernamental kenyan, relateaza The Guardian in editia electronica de duminica.

Unul dintre ucigasii din campus este fiul unui oficial guvernamental

Abdirahim Abdullahi, unul dintre cei patru atacatori care au ucis studentii din campusul kenyan Garissa, a fost identificat drept fiul unui oficial guvernamental, a anuntat astazi Ministerul de Interne de la Nairobi, potrivit BBC.

Reportaj la fabrica de ciment Lafarge Medgidia: cum arata unul dintre motoarele de business din estul Romaniei

Considerata una dintre cele mai puternice zone industriale din Dobrogea, fabrica Lafarge din Medgidia este in momentul de fata uzina de ciment cu cea mai mare capacitate de productie din Romania, o facilitate de productie cu istorie, dar mai ales cu un.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )