Libnet.ro
UNICEF

01:05

Wimbledon: Monica Niculescu, eliminata in primul tur/ Partida Andreea Mitu- Radwanska a fost suspendata

Hotnews Hotnews,
 Wimbledon: Monica Niculescu, eliminata in primul tur/ Partida Andreea Mitu- Radwanska a fost suspendata

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 65 WTA, a ratat, luni, calificarea in turul doi la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei. Partida dintre Andreea Mitu 214 WTA) si Agnieszka Radwanska a fost suspendata din cauza ploii la 4-2 pentru poloneza in primul set. Partida va fi reluata marti. Tot marti va debuta si Simona Halep impotriva braziliencei Teliana Pereira 91 WTA). continuă pe Hotnews

Monica Niculescu, eliminata in primul tur la Wimbledon

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 65 WTA, a ratat, luni, calificarea in turul doi la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului. Niculescu a fost invinsa, in runda inaugurala, cu scorul de.

Monica Niculescu, eliminata de o debutanta la Wimbledon

Jucatoarea Monica Niculescu a deschis, luni dupa-amiaza, balul participarilor romanesti pe tabloul feminin de simplu de la Wimbledon.

Wimbledon: Victor Hanescu, eliminat in primul tur de Tomas Berdych, in patru seturi

Victor Hanescu locul 104 in lume) a fost eliminat in primul tur al turneului de Grand Slam de la Wimbledon, sportivul roman fiind invins de Tomas Berdych cap de serie numarul sase). A fost 6-75), 6-1, 6-4, 6-3 pentru jucatorul din Cehia.

Wimbledon: Andreea Mitu, eliminata in primul tur

Andreea Mitu a fost eliminata de la Wimbledon , in primul tur. Mitu a pierdut cu 2-6, 1-6, meciul cu Agnieszka Radwanska.

Wimbledon: Victor Hanescu eliminat in primul tur al turneului de Grand Slam

Victor Hanescu a fost eliminat in primul tur al turneului de mare slem de la Wimbledon, de catre cehul Tomas Berdych, cap de serie numarul 6, cu scorul 6-7 5), 6-1, 6-4, 6-3.

Hanescu pierde in primul tur la Wimbledon

Victor Hanescu a facut un meci bun contra cehului Tomas Berdych, luni, in prima zi a turneului de la Wimbledon, dar nu a fost suficient pentru a produce surpriza.

Wimbledon: Niculescu, eliminata din turul inaugural

Monica Niculescu a fost eliminata din primul tur al turneului de la Wimbleon, al treilea Grand Slam al anului.

Wimbledon: Sorana Cirstea, eliminata de la Wimbledon

Sorana Cirstea a fost eliminata de la turneul de la Wimbledon. Cirstea a fost invinsa, in primul tur, in trei seturi, 4-6,6-3,1-6, de sportiva Victoria Duvai, din Statele Unite ale Americii.

LIVE WIMBLEDON Simona Halep impotriva unei brazilience in primul tur la Wimbledon (marti, dupa ora 19:00)

Simona Halep intra marti, dupa ora 19:00, la turneul de la Wimbledon, in primul tur. Ea este favorita numarul 3 a turneului si o va intalni pe brazilianca Teliana Perreira Brazilia).

Romanul Victor Hanescu a fost invins in primul tur al turneului de la Wimbledon

Victor Hanescu, locul 104 ATP, a fost eliminat, luni, din primul tur al turneului de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului. Romanul a fost invins de cehulTomas Berdych, locul 6 ATP, cu scorul de 6-7 5),.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )