Libnet.ro
UNICEF

01:05

WonderDay - Detalii despre program

Hotnews Hotnews,
 WonderDay - Detalii despre program

A fost odata ca niciodata, un loc al basmelor nemuritoare unde sunetele armonioase ale muzicii se impletesc cu energia unor oameni minunati, dand nastere unei povesti live fabuloase - WonderDay! Pregatirile pentru Ziua Minunilor de pe domeniul Palatului Mogosoaia au intrat in linie dreapta, iar in mai putin de doua saptamani, pe data de 29 iunie, evenimentul isi va deschide pentru prima data portile publicului larg. Sustinut de Volksbank si Silva, la WonderDay vor concerta intr-un spatiu autentic de poveste: Asaf Avidan, Delilah, Moonlight Breakfast, Tape Five si Aylin The Lucky Charms. continuă pe Hotnews

Mai putin de doua saptamani pana la WonderDay! Iata la ce sa ne asteptam!

A fost odata ca niciodata, un loc al basmelor nemuritoare unde sunetele armonioase ale muzicii se impletesc cu energia unor oameni minunati, dand nastere unei povesti live fabuloase WonderDay! Evenimentul va avea loc pe data de 29 iunie la Palatul Mogosoaia, pe un taram de poveste! .

Noi detalii despre starea lui Michael Schumacher

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a fost constient in timpul transferului de la spitalul din Grenoble la cel din Lausanne, organizat in secret, si a avut in majoritatea timpului ochii deschisi, a scris, miercuri, publicatia Blick .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )