Libnet.ro
UNICEF

01:05

Workshop bebelu.ro: Madalina Stan, psiholog si psihoterapeut de orientare psihanalitica.

România Liberă România Liberă,
Workshop bebelu.ro: Madalina Stan, psiholog si psihoterapeut de orientare psihanalitica.

Aproximativ 100 de parinti s-au aratat interesati de workshopul Nu-ti lasa copilul sa creasca oricum, organizat de www. bebelu. ro miercuri, 6 noiembrie 2013. Alaturi de parinti au fost prezenti si foarte multi copii, care au animat atmosfera din sala restaurantului Jubile The Ballroom Primaverii. In clipul video de mai sus, poti vedea prezentarea, pe scurt, a Madalinei Stan, psiholog clinician si psihoterapeut de orientare psihanalitica. Vezi si prezentarile celorlalte invitate: Iulia . continuă pe România Liberă

Workshop bebelu.ro: Dianei Popa, despre locul de joaca Copiii jucausi.

Aproximativ 100 de parinti s-au aratat interesati de workshopul Nu-ti lasa copilul sa creasca oricum, organizat de www. bebelu. ro miercuri, 6 noiembrie 2013. Alaturi de parinti au fost prezenti si foarte multi copii, care au animat atmosfera din sala restaurantului Jubile The Ballroom Primaverii. In clipul video de mai sus, poti vedea prezentarea, pe scurt, a Dianei Popa: Locul de joaca Copiii jucausi. Vezi si prezentarile celorlalte invitate: Iulia Tincu, medic specialist pediatrie, .

Workshop bebelu.ro: Iuliei Tincu, medic pediatru, clinica Med-As.

Aproximativ 100 de parinti s-au aratat interesati de workshopul Nu-ti lasa copilul sa creasca oricum, organizat de www. bebelu. ro miercuri, 6 noiembrie 2013. Alaturi de parinti au fost prezenti si foarte multi copii, care au animat atmosfera din sala restaurantului Jubile The Ballroom Primaverii. In clipul video de mai sus, poti vedea prezentarea, pe scurt, a Iuliei Tincu, medic specialist pediatrie, reprezentant al clinicii Med-As - Sa invatam impreuna mesajele non-verbale ale celor .

Horatiu Haradja, medic specialist obstetrica-ginecologie (Interviu Bebelu.ro).

Sanatatea femeii inainte de a ramane insarcinata, pe perioada sarcinii si dupa nastere este o tema extrem importanta, pe care am dezbatut-o alaturi de Horatiu Haradja, medic specialist obstetrica-ginecologie la Clinica Donna Medical Center. Femeile insarcinate si mai ales cele care se pregatesc pentru sarcina au putut afla care sunt controalele si analizele uzuale pe perioada sarcinii, ce este amniocenteza si care sunt riscurile acestei investigatii. Pentru gravidutele care nu stiu ce .

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )