Libnet.ro
UNICEF

16:30

WTA deschide editia cu Halep: 5 motive pentru care romanca poate castiga Roland Garros!

România Liberă România Liberă,
WTA deschide editia cu Halep: 5 motive pentru care romanca poate castiga Roland Garros!

Site-ul oficial al circuitului feminin de tenis, WTA, deschide editia de azi cu un material despre Simona Halep, in care sunt date 5 motive pentru care romanca ar putea castiga turneul de grand slam, Roland Garros, de la Paris, care debuteaza in acest week-end. continuă pe România Liberă

WTA dechide editia cu Halep: 5 motive pentru care romanca poate castiga Roland Garros!

Site-ul oficial al circuitului feminin de tenis, WTA, deschide editia de azi cu un material despre Simona Halep, in care sunt date 5 motive pentru care romanca ar putea castiga turneul de grand slam, Roland Garros, de la Paris, care debuteaza in acest week-end.

4 motive pentru care femeile sunt infidele

Se spune ca barbati sunt infideli din constructie, insa, in realitate, in zilele noastre femeile inseala mai mult decat barbatii, a dezvaluit un sondaj recent efectuat de o companie britanica, citat de ThirdAge.

SINTEZA ZILEI. Motivele pentru care Ponta a refuzat contrasemnarea decretelor de decorare pentru Horia-Roman Patapievici si Mircea Mihaies

In cadrul editiei de miercuri a emisiunii Sinteza zilei, Mihai Gadea a prezentat motivele pentru care premierul Victor Ponta a refuzat sa contrasemneze decretele de decorare pentru Horia-Roman Patapievici si.

Asa arata camera de hotel pentru care un ROMAN ar trebui sa munceasca SASE ANI ca sa stea O NOAPTE

Ca tot se apropie sezonul vacantelor, si poate nu aveti idee unde sa plecati, va prezentam Dubaiul si al sau Burj Al-Arab - hotelul de sapte stele care sta marturie pentru luxul si extravaganta ridicate la.

Utile: Cinci cauza pentru care apar durerile de cap; Sindromul X, afectiunea rara care impiedica imbatranirea ar putea detine cheia vietii fara de moarte; Care este cea mai buna metoda prin care te poti lasa de fumat?

De ce uleiul de masline este atat de bun pentru sanatatea inimii. Un nou studiu despre dieta mediteraneana scoate in evidenta de ce uleiul de masline. Greseli care duc la ulcer. Vezi ce sa nu faci. Indiferent daca ai o predispozitie genetica spre aciditate gastrica sau nu, tot trebuie sa stii care sunt factorii care.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )