Libnet.ro
UNICEF

08:30

WTA Moscova: Irina Begu si Monica Niculescu s-au calificat in semifinalele de dublu

Hotnews Hotnews,
 WTA Moscova: Irina Begu si Monica Niculescu s-au calificat in semifinalele de dublu

Perechea Irina-Camelia Begu/Monica Niculescu, cap de serie numarul 2, s-a calificat, miercuri, in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de la Moscova, dotat cu premii in valoare totala de 768. 000 de dolari. continuă pe Hotnews

WTA Moscova: Irina-Camelia Begu, in turul doi

Irina-Camelia Begu 29 WTA) s-a calificat, luni, in turul doi al turneului WTA de la Moscova, dupa ce a pierdut categoric cu 6-1 primul set in fata jucatoarei Tsvetana Pironkova Bulgaria - 52 WTA). Irina le-a castigat pe urmatoarele doua cu 7-62) si 6-2, obtinand astfel accesul in urmatoarea faza a competitiei din categoria Premier.

WTA Moscova: Irina-Camelia Begu, eliminata in optimi

Irina-Camelia Begu cap de serie numarul sapte) a fost eliminata in sferturile turneului WTA de la Moscova, competitie unde in urma cu un an a disputat finala. Begu a fost invinsa de Daria Kasatkina 18 ani, locul 100 WTA).

Tenis Moscova: Irina Begu, calificata in turul al doilea dupa o revenire fantastica

Irina-Camelia Begu, cap de serie numarul 7 si locul 29 WTA, a obtinut o calificarea spectaculoasa in runda a doua a turneului de categorie Premier de la Moscova, Rusia. Romanca a fost nevoita sa revina in meciul cu Tvetana Pironkova Bulgaria, 52 WTA).

Tenis Moscova: Irina Begu, eliminata de o pustoaica venita din calificari

Irina-Camelia Begu, cap de serie numarul 7, a fost eliminata, in turul al doilea al turneului Premier de la Moscova, de catre o jucatoare venita din calificari, ocupanta a locului 104 mondial.

Irina Begu si Monica Niculescu, in semifinalele probei de dublu la Moscova

Perechea romana Irina Begu/Monica Niculescu s-a calificat, miercuri, in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Moscova WTA), dotat cu premii totale de 702. 900 dolari, dupa ce a trecut cu.

WTA Moscova: Monica Niculescu, invinsa in runda inaugurala de Anastasia Pavlyuchenkova

Monica Niculescu 45 WTA) a fost invinsa in runda inaugurala a turneului WTA de la Moscova, sportiva din Romania fiind eliminata de Anastasia Pavlyuchenkova, locul 31 mondial.

Irina Begu eliminata la Moscova de o jucatoare din afara topului 100

Finalista in 2014 si cap de serie numarul 7 in acest an, Irina Begu a parasit turneul de la Moscova in faza turului secund.

Monica Niculescu iese in primul tur la Moscova

La capatul unui meci de aproape 2 ore si jumatate, Monica Niculescu a parasit terenul invinsa de jucatoarea care detine titlul de la Moscova.

Irina Begu, invinsa de o jucatoare de 18 ani la Kremlin Cup

Daria Kasatkina, din Rusia, a dat toate calculele hartiei peste cap, invingand-o pe Irina Begu in optimile turneului Kremiln Cup de la Moscova.

Irina Begu continua la Kremlin Cup. Victorie muncita cu Pironkova

Irina Begu a pierdut primul set al meciului cu Tsvetana Pironkova Bulgaria, locul 52 WTA), dar le-a castigat pe urmatoarele doua si s-a calificat in optimile de la Kremlin Cup, scor 1-6, 7-6, 6-2.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )