Libnet.ro
UNICEF

23:30

WTA Praga: Simona Halep, la pas in semifinale (6-2, 6-0 cu Magdalena Frech)

Hotnews Hotnews,
 WTA Praga: Simona Halep, la pas in semifinale (6-2, 6-0 cu Magdalena Frech)

Dupa doua meciuri epuizante in tururile precedente, Simona Halep si-a facut viata usoara contra Magdalenei Frech Polonia, 174 WTA). A stat pe teren doar 58 de minute, perioada in care a cedat doar doua gameuri 6-2, 6-0). Halep merge fara nicio emotie in semifinalele de la Praga, acolo unde va da peste invingatoarea partidei dintre Irina Begu si Sara Sorribes Tormo. continuă pe Hotnews

WTA Praga: Simona Halep vs Magdalena Frech - Programul zilei de vineri, anuntat de organizatori

Simona Halep va incerca, vineri, sa se califice in semifinalele turneului de la Praga, numarul doi WTA urmand sa o intalneasca pe Magdalena Frech Polonia, 174 WTA). Tot in aceeasi faza a competitiei va evolua si Ana Bogdan: duel cu Kristyna Pliskova.

WTA Praga: Simona Halep s-a calificat in sferturi

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului WTA de la Praga, dupa ce a invins-o.

Cati bani a castigat Simona Halep pentru victoria de la WTA Praga. A ajuns in semifinale, dar la buget nu prea se simte

Simona Halep a obtinut o noua victorie la WTA Praga, cu Magdalena Frech, scor 6-2, 6-0, si s-a calificat in semifinale la Praga. Este practic a treia oara cand Simona ajunge in penultimul act al unei competitii in acest sezon. Din tot atatea incercari! Prima data s-a intamplat la Australian Open, cand a si fost .

Cu cine joaca Simona Halep in semifinale la Praga. Sanse mari pentru un duel romanesc

Simona Halep s-a calificat in semifinale la WTA Praga, dupa ce a invins-o pe Magdalena Frech, scor 6-2, 6-0. Pentru a-si afla adversara din penultimul act al competitiei, Simona va mai avea de asteptat. Ar putea fi un duel romanesc pentru calificarea in finala, in cazul in care Irina Begu reuseste sa ii mai ia .

Cand joaca joaca Simona Halep in semifinale la Praga. S-a stabilit ora de start, avantaj urias al Simonei

UPDATE, ora 19:35 A fost anuntata ora de start a partidei pe care Simona Halep o va disputa in semifinale la Praga. Astfel, duelul din penultimul act este programat sambata, in jurul orei 14:00. Simona va avea un avantaj serios pentru ca adversara ei se va decide chiar inaintea acestui meci. Irina Begu si .

WTA Praga: Simona Halep vs Barbora Krejcikova 3-6, 7-5, 6-2 Halep, in sferturi

Simona Halep nu a fost cu siguranta in cea mai buna zi, dar a reusit sa ramana stabila din punct de vedere mental si sa lupte pana la ultimul punct. A cautat in permanenta sa-si gaseasca ritmul, iar dupa un meci de doua ore si 5 minute a reusit sa treaca de Barbora Krejcikova 118 WTA). Victoria in trei seturi 3-6, 7-5, 6-2) o califica in sferturile turneului de la Praga, acolo unde va da peste poloneza Magdalena Frech 174 WTA).

WTA Praga: Organizatorii au anuntat programul zilei de joi - Cand va juca Simona Halep

Organizatorii turneului WTA de la Praga au facut public programul zilei de joi, una in care Simona Halep o va intalni pe Barbora Krejcikova 24 de ani, 118 WTA) in turul al doilea.

WTA Praga: Simona Halep, eliminata dramatic din proba de dublu

Simona Halep a parasit turneul de la Praga in primul tur, este vorba de proba de dublu, dupa ce alaturi de Barbora Strycova a pierdut dramatic un meci in care a fost 10-8 in supertiebreakul decisiv in favoarea adversarelor.

WTA Praga: Simona Halep revine pe teren - Cand va avea loc meciul cu Polona Hercog

A disputat ultimul meci oficial pe 22 februarie, atunci cand a devenit campioana la Dubai. Simona Halep revine pe terenul de tenis cu ocazia turneului de la Praga, acolo unde o va intalni in runda inaugurala pe Polona Hercog. Meciul de marti, 11 august, va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

Ce a spus Simona Halep la finalul partidei epuizante cu Polona Hercog

Simona Halep a avut parte de o revenire pe cinste in circuitul WTA, jucatoarea noastra ratand nu mai putin de 6 mingi de meci pana la o victorie muncita. Dupa o partida de doua ore si 30 de minute 6-1, 1-6, 7-63) cu Polona Hercog, Halep s-a calificat in turul doi de la Praga.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )