Libnet.ro
UNICEF

16:30

WTA Roma: Simona Halep si Monica Niculescu fac echipa in proba de dublu

Hotnews Hotnews,
 WTA Roma: Simona Halep si Monica Niculescu fac echipa in proba de dublu

Simona Halep evolueaza si la dublu, la turneul de categorie Premier 5 de la Roma, in echipa cu Monica Niculescu. Romancele vor intalni in primul tur cuplul ucrainean Elina SvitolinaDayana Yastremska. continuă pe Hotnews

Ce se intampla la turneul de la Roma. Simona Halep e uluita de toata situatia

Simona Halep revine saptamana viitoare in circuitul WTA, pentru turneul Premier 5 de la Roma. Se anunta o competitie foarte puternica, dupa ce toate jucatoarele de top s-au inscris. Doar ca, treptat, foarte multe dintre starurile circuitului feminin au anuntat ca renunta la participarea la Roma. Prima dintre ele a fost chiar liderul clasamentului, Ashleigh .

FOTO Simona Halep a plecat la Roma cu un avion privat - Cele mai importante detalii despre turneul de la Foro Italico

Simona Halep a plecat joi la Roma la bordul unui avion privat. Sportiva noastra va fi cap de serie numarul unu la turneul Premier 5 de la Foro Italico, dar si la Roland Garros. Intra in material pentru a vedea cele mai importante detalii despre competitia de pe zgura italiana.

Simona Halep, calatorie de lux la Roma. Imaginea care spune totul

Simona Halep profita din plin de timpul liber. Jucatoarea de tenis a plecat la Roma, cu operatorul roman de zboruri VIP Tiriac Air. Simona Halep, la Roma. Tenismena a calatorit cu Tiriac Air Simona Halep a crescut intr-un an cat altii in zece. Astazi, numele ei este pe buzele tuturor si are lumea la picioare.

Radu Banciu o face praf pe Simona Halep. Toni Iuruc, jignit de vedeta TV: Rimeaza cu

Radu Banciu a facut-o praf pe Simona Halep, jignindu-i iubitul. Jurnalistul a facut o mai multe comentarii jignitoare despre relatia pe care sportiva o are cu omul de afaceri Toni Iuruc. Prezentatorul TV spune ca numele iubitului numarului 2 WTA rimeaza cu ciuruc si ca acesta este un nimeni. Radu Banciu, atac dur la Simona .

Simona Halep, favorita la Roland Garros. Ce cota are Serena Williams

Simona Halep se pregateste pentru Roland Garros. Fosta castigatoare a turneului din Franta, numarul 2 WTA este cotat drept favorit de bookmakeri. Simona Halepare o cota de 5. 50 pentru un succes la.

Simona Halep, veste excelenta la Roland Garros. A fost facut anuntul oficial

Simona Halep este privita ca avand prima sansa la castigarea Roland Garros-ului, in special dupa ce invingatoarea de anul trecut, australianca Ashleigh Barty, a precizat ca nu va fi prezenta anul acesta a Openul Frantei. Simona Halep, veste excelenta la Roland Garros Astfel,casele de pariuri ii acorda Simonei cota 6 la castigarea Grand Slam-ului pe .

Simona Halep, luata sub garda? Ion Tiriac, dezvaluiri uimitoare: Facem lagar nazist din tenis?!

Ion Tiriac, in varsta de 81 de ani, proprietarul turneului de la Madrid, a vorbit in cadrul unui interviu acordat pentru Gazeta Sporturilor despre restrictiile severe care le-au fost impuse jucatorilor de tenis pe fondul pandemiei de coronavirus. Simona Halep, luata sub garda? De altfel, muti sportivi s-au plans la US Open de conditiile de .

Simona Halep nu a mai plecat la Roma cu o cursa de linie. Ce alegere a facut pentru a evita infectarea cu noul virus

Cea mai buna jucatoare de tenis a Romaniei a plecat, joi, la Roma la bordul unui avion privat. Sportiva este principala favorita a competitiei care se va desfasura saptamana viitoare.

WTA Roma: Irina Begu, pe tabloul principal dupa ce a pierdut doar doua game-uri in ultimul tur al calificarilor

Irina Begu 73 WTA si cap de serie 7) s-a calificat, duminica, pe tabloul principal al turneului de categorie Premier 5 de la Roma.

WTA Roma: Irina Begu, in ultimul tur al calificarilor Romanca a trecut de Sara Errani

Irina Begu 73 WTA si cap de serie 7) s-a calificat, sambata, in ultimul tur al calificarilor la turneul de la Roma.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )