Libnet.ro
UNICEF

20:45

Simona Halep, favorita la Roland Garros. Ce cota are Serena Williams

B1 B1,
Simona Halep, favorita la Roland Garros. Ce cota are Serena Williams

Simona Halep se pregateste pentru Roland Garros. Fosta castigatoare a turneului din Franta, numarul 2 WTA este cotat drept favorit de bookmakeri. Simona Halepare o cota de 5. 50 pentru un succes la. continuă pe B1

FOTO Simona Halep a plecat la Roma cu un avion privat - Cele mai importante detalii despre turneul de la Foro Italico

Simona Halep a plecat joi la Roma la bordul unui avion privat. Sportiva noastra va fi cap de serie numarul unu la turneul Premier 5 de la Foro Italico, dar si la Roland Garros. Intra in material pentru a vedea cele mai importante detalii despre competitia de pe zgura italiana.

Serena Williams, refuzata la Roland Garros. Rivala Simonei Halep, cerere ciudata

Serena Williams le-a cerut organizatorilor de la Roland Garros sa nu fie obligata sa stea in acelasi hotel cu ceilalti sportivi prezenti la turneu, insa acestia au refuzat-o. Serena Williams, refuzata la Roland Garros Astfel, organizatorii de la Roland Garros au au anuntat-o pe jucatoarea americanca ca nu se pune problema unui favor. in atari .

Roland Garros ramane fara principala favorita: Motivul pentru care Ashleigh Barty nu va juca - Simona Halep, cap de serie numarul unu la Paris

Campioana en-titre a competitiei de la Paris, Ashleigh Barty a anuntat pe pagina personala de Instagram ca nu isi va apara titlul cucerit in 2019 pe zgura de la Paris. Liderul ierarhiei WTA nu va juca la Roland Garros in toamna acestui an.

Roland Garros se va disputa cu spectatori. Cum va arata in acest an Openul Francez, turneul de Grand Slam la care Simona Halep se simte cel mai bine

Spectatorilor le va fi permis accesul la Openul Francez din aceasta luna, au anuntat organizatorii competitiei luni, transmite Euronews. Roland Garros se va disputa cu.

Vestea de ultima ora primita de Simona Halep. Este afectata dupa anuntul italienilor

Simona Halep revine saptamana viitoare in circuitul WTA, pentru turneul de categorie Premier 5 de la Roma. Este o competitie la care romanca spera sa aiba parte de o pregatire cat mai buna inainte de Roland Garros. Se va juca tot pe zgura, dar conditiile vor fi diferite fata de ceea ce se va intampla .

Mai putini spectatori in tribune la Roland Garros. Masura de ultima ora anuntata de francezi

Cresterea numarului de imbolnaviri cu Sars-Cov-2 in Franta ii obliga pe organizatorii turneului de la Roland Garros sa reduca numarul spectatorilor care vor asista la meciuri.

Simona Halep, calatorie de lux la Roma. Imaginea care spune totul

Simona Halep profita din plin de timpul liber. Jucatoarea de tenis a plecat la Roma, cu operatorul roman de zboruri VIP Tiriac Air. Simona Halep, la Roma. Tenismena a calatorit cu Tiriac Air Simona Halep a crescut intr-un an cat altii in zece. Astazi, numele ei este pe buzele tuturor si are lumea la picioare.

Radu Banciu o face praf pe Simona Halep. Toni Iuruc, jignit de vedeta TV: Rimeaza cu

Radu Banciu a facut-o praf pe Simona Halep, jignindu-i iubitul. Jurnalistul a facut o mai multe comentarii jignitoare despre relatia pe care sportiva o are cu omul de afaceri Toni Iuruc. Prezentatorul TV spune ca numele iubitului numarului 2 WTA rimeaza cu ciuruc si ca acesta este un nimeni. Radu Banciu, atac dur la Simona .

Simona Halep se umple de bani! Poate incasa o avere in cel mai scurt timp

Simona Halep a jucat un singur turneu in ultimele sapte luni, cel de la Praga, pe care l-a si castigat. Dar a fost o competitie de mica anvergura, cu un premiu de doar 25. 000 de dolari. O suma mult sub cele pe care Simona era obisnuita sa le incaseze inainte de pandemia de coronavirus. Dar .

Cum a aparut Simona Halep alaturi de Toni Iuruc, la un eveniment deosebit de important. Foarte rar o vezi asa FOTO

Simona Halep traverseaza o perioada de glorie pe toate planurile, mai ales ca, recent, tenismena romanca a primit titlul de cea mai buna jucatoare a lunii august. Nominalizarea a avut loc in urma unei anchete realizate pe site-ul WTA, dupa ce Simona a castigat luna trecuta turneul de la Praga, al doilea titlu consecutiv dupa .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )