Libnet.ro
UNICEF

17:30

ZE:A pun pret pe romantism in videoclipul piesei Step By Step!

Devorator Monden Devorator Monden,
ZE:A pun pret pe romantism in videoclipul piesei Step By Step!

Kevin, Kwanghee, Siwan, Junyoung, Taeheon, Heechul, Minwoo, Hyungsik si Dongjun, pe scurt ZE:A, cunoscuti si ca Children of Empire, revin in atentia fanilor cu un nou videoclip, foarte romantic de altfel, pentru piesa Step By Step. In clip membrii ZE:A sunt infatisati desfasurand diferite activitati cu scopul de a-i face o surpriza unei fete pe . continuă pe Devorator Monden

FIESTAR ne invita in lumea lor colorata in videoclipul piesei I Dont Know!

Jei, Cao Lu, Linzy, Hyemi, Cheska si Yezi, pe scurt FIESTAR, dau o petrecere pe cinste in lumea lor de poveste ce este prezentata in videoclipul noii piese I Dont Know. Desi pare un clip care aduce mai mult cu imaginile povestilor din copilaria noastra, conform declaratiilor reprezentantilor agentiei formatiei, Collabodadi, clipul piesei I Dont .

Naughty Boy a lansat videoclipul piesei Think About It feat. Wiz Khalifa Ella Eyre!

DJ-ul si producatorul britanic care in acest an a lansat megahitul La La La este pregatit sa dea lovitura cu un nou single, intitulat Think About It, o super colaborare cu rapperul Wiz Khalifa si cantareata Ella Eyre. Pe 30 octombrie Naughty Boy a incarcat pe contul sau de Vevo si videoclipul oficial al noului .

Demi Lovato a lansat videoclipul piesei Let It Go!

Noua piesa a cantaretei americane este inclusa pe coloana sonora a peliculei Frozen, acesta urmand a fi lansat pe 27 noiembrie. Filmul, produs de studiourile Disney, este o combinatie de musical, fantastic, drama si comedie. Let It Go beneficiaza acum si de un clip oficial in cadrul caruia avem parte, evident, si de imagini din .

Demi Lovato va lansa videoclipul piesei Let It Go pe 1 noiembrie!

Let It Go, cea mai noua piesa marca Demi Lovato, reprezinta tema principala a filmului Frozen, produs de Walt Disney Animation Studios si Walt Disney Pictures, acesta urmand a fi lansat pe 27 noiembrie. Filmul este o combinatie de musical, fantastic, comedie si drama. Piesa interpretata de Demi Lovato va fi inclusa pe soundtrackul filmului .

FOTO VIDEO 9 lucruri captivante despre videoclipul piesei Thriller al lui Michael Jackson

Videoclipul Thriller, al lui Michael Jackson, a fost lansat in urma cu aproape 30 de ani, pe 2 decembrie 1983. Regizorul John Landis a facut din single-ul extras de pe albumul cu acelasi nume un filmulet de groaza de 14 minute, care i-a permis artistului sa-si etaleze fanteziile legate de filmele cu monstri. De Halloween, Rolling Stone a publicat o serie de lucruri inedite despre unul dintre cele mai mari hituri ale muzicii moderne.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2596 seconds )