Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine sunt cei mai bogati oameni din lume in 2016

ADPM ADPM,
Cine sunt cei mai bogati oameni din lume in 2016

Cine sunt cei mai bogati din lume este intrebarea la care raspunde revista Forbes in fiecare an. Bill Gates este, pentru al treilea an consecutiv, cel mai bogat om de pe planeta, cu o avere care depaseste suma fabuloasa de 75 de miliarde de dolari. Lupta s-a dat insa pentru locul al doilea intre americanul Warren Buffet si spanionul Amancio Ortega. continuă pe ADPM

Charlotte Eades, unul dintre cei mai populari vloggeri din lume, a murit la varsta de 19 ani

Charlotte Eades, una dintre vedetele platformei YouTube, a murit la varsta de 19 ani, dupa o lunga suferinta pe care a si documentat-o si prezentat-o pe aceasta retea online. Charlotte Eades, unul dintre cei mai populari vloggeri persoana care are un canal pe platforma YouTube, n. red. ), obisnuia sa publice clipuri video in care vorbea deschis despre lupta sa cu cancerul la creier, dupa ce a fost diagnosticata cu aceasta maladie la varsta de 16 ani, anunta Mediafax.

Top cele mai puternice pasapoarte din lume: stiai in cate tari poti intra fara viza?

Pasaportul este cea mai importanta parola pentru a deschide poarta calatoriilor in lume, de care ne bucuram mai mult sau mai putin in functie de tara in care suntem cetateni. Iata, deci, care sunt cele mai puternice pasapoarte din lume si.

Forbes: topul celor mai bogati oameni ai lumii. Bill Gates, din nou pe primul loc

Bill Gates, cofondator al companiei Microsoft, continua sa fie, pentru al treilea an consecutiv, cel mai bogat om din lume, potrivit topului revistei Forbes, difuzat marti, anunta AFP si EFE, mentionand ca numarul miliardarilor a scazut usor in acest an la nivel global. Potrivit Agerpres, Bill Gates, care s-a aflat pe aceasta pozitie de 17 ori in ultimii 22 de ani, este posesorul a 75 de miliarde de dolari, sustine publicatia, care va aparea in versiune tiparita la 21 martie.

Ion Tiriac este singurul roman din topul mondial Forbes, ocupand locul 1.694 in randul celor mai bogati oameni ai lumii

Ion Tiriac este cel mai bogat om din Romania si este, totodata, singurul care se regaseste in topul mondial Forbes, cu o avere de 1,12 miliarde de dolari. Lista miliardarilor lumii cuprinde in acest an 1. 810 persoane, iar Tiriac ocupa locul 1. in topul de anul trecut, cel mai bogat roman era Ioan Niculae, cu o avere de 1,2 miliarde de dolari, iar in ierarhia mondiala ocupa locul 1. in topul din acest an, Niculae nu mai figureaza.

Studiu: care sunt cei mai cautati barbati pentru intalnirile romantice

Pilotii, oamenii de afaceri si pompierii se numara printre cei mai doriti barbati pentru intalniri romantice, in timp ce ei prefera in principal fizioterapeute, femei care se ocupa cu designeul de interior si antreprenoare, potrivit informatiilor facute publice de reteaua online Tinder si citate de Mediafax.

VIDEO: Corduroy, cel mai batran pisoi din lume

In pofida varstei inaintate, batranul motan Corduroy din statul Oregon arata foarte bine si se bucura de o sanatate de fier. Conditia sa fizica se datoreaza calitatii vietii pe care i-au asigurat-o stapanii, scrie directmatin. fr, citat de Agerpres.

Forbes a facut public topul celor mai bogati oameni ai planetei

Bill Gates, cofondator al companiei Microsoft, continua sa fie, pentru al treilea an consecutiv, cel mai bogat om din lume, potrivit topului revistei Forbes, difuzat marti, anunta Agerpres, mentionand ca.

Pasapoartele germane sunt cele mai puternice din lume, oferind acces fara viza in 177 de tari. Cu un pasaport romanesc se poate intra in acelasi mod in 153 de state

Potrivit noului clasament pe 2016 intocmit de Henley Partners Visa Restrictions Index, cetatenii germani detin cel mai puternic pasaport din lume, care le ofera acces fara viza in 177 de tari.

Pasapoartele germane sunt cele mai puternice din lume, oferind acces fara viza in 177 de tari. Cu un pasaport romanesc se poate intra in acelasi mod in 153 de state.

Potrivit noului clasament pe 2016 intocmit de Henley Partners Visa Restrictions Index, cetatenii germani detin cel mai puternic pasaport din lume, care le ofera acces fara viza in 177 de tari.

Zi buna pentru unul dintre cei mai importanti oameni din fotbal. Dupa aproape doi ani, a fost eliberat din inchisoare

Uli Hoeness, fostul presedinte al clubului Bayern Munchen, a fost eliberat, luni, din inchisoare dupa ce a ispasit jumatate din condamnarea de trei ani si jumatate pronuntata in martie 2014, scrie dw. com.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )