Libnet.ro
UNICEF

06:00

Zeci de mii de bielorusi manifesteaza impotriva lui Aleksandr Lukasenko. Cladirile importante din Minsk au fost inconjurate de puternice dispozitive de securitate, cu blindate si trupe ale armatei (VIDEO)

B1 B1,
Zeci de mii de bielorusi manifesteaza impotriva lui Aleksandr Lukasenko. Cladirile importante din Minsk au fost inconjurate de puternice dispozitive de securitate, cu blindate si trupe ale armatei (VIDEO)

Zeci de mii de bielorusi manifesteaza din nou, duminica, pe strazile din Minsk, pentru a denunta rezultatele oficiale alegerilor prezidentiale din 9 august, care l-au dat invingator cu peste 80% din voturi pe. continuă pe B1

Mii de femei au protestat la Minsk fata de Aleksandr Lukasenko

Mii de femei arborand drapele alb-rosii au protestat, sambata, pe strazile din Minsk, fata de presedintele Aleksandr Lukasenko, relateaza presa internationala.

Aleksandr Lukasenko sustine ca Minsk-ul a interceptat o discutie telefonica intre Berlin si Varsovia care ar demonstra ca otravirea lui Aleksei Navalnii este un fals

Presedintele Belarusului, Aleksandr Lukasenko, i s-a laudat premierului Federatiei Ruse, Mihail Misustin, ca serviciile speciale de la Minsk ar fi interceptat un dialog intre cancelarul Germaniei, Angela Merkel, si un reprezentant al conducerii de la Varsovia. Potrivit lui, cei doi oficiali ar fi discutat despre cazul otravirii opozantului rus Aleksei Navalnii, iar Angela Merkel ar fi dat de inteles ca Navalnii, de fapt, nu a fost otravit.

Aleksandr Lukasenko: Daca opozitia preia conducerea, va fi baie de sange in Belarus. Va ucide oameni si copiii acestora. Ce s-a intamplat in Ucraina va parea o plimbare in parc

Presedintele bielorus Aleksandr Lukasenko a declarat ca daca opozitia va ajunge sa guverneze, va urma un razboi civil atat de sangeros, incat ce a fost in Ucraina va parea o plimbare in parc. El a.

VIDEO Belarus: Zeci de mii de manifestanti contra lui Lukasenko din nou in strada la Minsk

Zeci de mii de belarusi au manifestat din nou duminica la Minsk pentru a denunta realegerea presedintelui Aleksandr Lukasenko, confruntat de aproape o luna cu un val de proteste fara precedent, relateaza AFP.

Mii de femei au protestat in Capitala Belarusului, impotriva presedintelui Alexander Lukasenko

Mii de femei au marsaluit sambata prin capitala Belarusului, cerand demisia presedintelui Lukasenko,.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )