Libnet.ro
UNICEF

17:31

Zeci de romani blocati pe aeroportul din Antalya dupa ce o cursa TAROM a fost amanata

B1 B1,
Zeci de romani blocati pe aeroportul din Antalya dupa ce o cursa TAROM a fost amanata

Zeci de romani, printre care si foarte multi copii, sunt blocati, sambata dimineata, pe aeroportul din Antalya, cursa TAROM cu care acestia urmau sa se intoarca in tara fiind amanata. Avionul ar trebui. continuă pe B1

Zeci de romani blocati pe aeroportul din Antalya dupa ce o cursa TAROM a fost amanata (VIDEO)

Zeci de romani, printre care si foarte multi copii, sunt blocati, sambata dimineata, pe aeroportul din Antalya, cursa TAROM cu care acestia urmau sa se intoarca in tara fiind amanata. Avionul ar trebui.

Zeci de turisti romani au fost blocati pe aeroportul din Antalya, dupa ce o cursa TAROM a intarziat doua ore

Zeci de romani au fost blocati, sambata dimineata, pe aeroportul din Antalya, dupa ce cursa TAROM cu care ei urmau sa se intoarca in tara a fost amanata, conform B1 TV.

Zeci de turisti romani sunt blocati pe aeroportul din Antalya. Cursa TAROM intarzie doua ore

Zeci de romani sunt blocati, sambata dimineata, pe aeroportul din Antalya, cursa TAROM cu care acestia urmau sa se intoarca in tara fiind amanata, conform B1 TV.

Un Boeing 787 polonez a aterizat de urgenta pe aeroportul din Glasgow

Un Boeing 787 al companiei poloneze LOT a aterizat de urgenta vineri dimineata pe aeroportul din Glasgow, din cauza unei probleme tehnice, informeaza AFP. Avionul, care efectua o cursa intre Chicago si Var.

Aeroportul din Amsterdam: Un caine beagle gaseste calatorii care si-au uitat obiecte in avioane (VIDEO)

Aeroportul din Amsterdam ofera calatorilor o experienta de neuitat. Cei care uita obiecte in avionul cu care sosesc in capitala olandeza le primesc inapoi cu ajutorul unui caine din rasa Beagle, pe nume.

Doi romani care plecau din tara cu 20.300 de dolari peste limita legala, prinsi pe Otopeni

Doi romani care plecau din tara, pe ruta Bucuresti - Qatar - China, cu 20. 300 de dolari nedeclarati, in plus fata de limita legala de 10. 000 de euro, au fost amendati de vamesii Aeroportului Otopeni, care.

Scaderea cheltuielilor limiteaza deficitul bugetar la 0,24% din PIB dupa opt luni

Deficitul bugetului consolidat a urcat usor in luna august si a ajuns la 0,24% din PIB dupa primele opt luni, pe fondul mentinerii ritmului de crestere pe partea de venituri si al accentuarii scaderii la capitolul cheltuieli, relateaza Mediafax.

Doi romani care plecau din tara cu 20.300 de dolari peste limita legala, prinsi pe Otopeni

Doi romani care intentionau sa plece din tara, pe ruta Bucuresti - Qatar - China, cu 20. 300 de dolari nedeclarati, in plus fata de limita legala de 10. 000 de euro, au fost amendati de vamesii Aeroportului.

Daniel Funeriu si Valerian Vreme s-au autosuspendat din PMP dupa ce DNA a cerut urmarirea penala

Daniel Funeriu si Valerian Vreme s-au autosuspendat din PMP, vineri, dupa ce DNA a cerut urmarirea lor, alaturi de alti 7 fosti ministri, in dosarul inchirierii de licente Microsoft pentru scoli. Ca urmare.

Daniel Funeriu si Valerian Vreme s-au autosuspendat din PMP, dupa ce DNA a cerut avizul pentru inceperea urmaririi penale in cazul celor doi fosti ministri in dosarul Microsoft

Partidul Miscarea Populara anunta vineri seara ca Daniel Funeriu si Valerian Vreme s-au autosuspendat din calitatea de membri de partid, dupa ce DNA a cerut in cursul zilei avizul pentru inceperea urmaririi penale, sub acuzatia de abuz in serviciu, in cazul celor doi fosti ministri in dosarul Microsoft.

ştiri de la B1

actualitate, 17:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )