Libnet.ro
UNICEF

15:30

Zilele cu valuri ucigase de caldura vor fi din ce in ce mai dese in viitor

Playtech Playtech,
Zilele cu valuri ucigase de caldura vor fi din ce in ce mai dese in viitor

O simptoma a incalzirii globale, zilele cu valuri ucigase de caldura se pare ca vor fi din ce in ce mai dese in anii urmatori. Desi in tara noastra am avut parte de foarte multe zile ploioase in ultima perioada, la nivel global, situatia temperaturilor este foarte grava. Din cauza gradului sporit de poluare, emisiile []. continuă pe Playtech

Germania: Social-democratii lui Schulz incearca sa castige capital electoral anuntand ca vor taxa mai mult veniturile mari

Social-democratii germani SPD) au spus luni ca ii vor taxa mai mult pe bogati si mai usor pe cei care castiga putin, ei incercand astfel sa castige votantii din clasa de mijloc pentru a-si revigora campania electorala, transmite Reuters.

Cele mai dese greseli in email marketing

Daca ai o afacere online trebuie sa stii ca email-ul creeaza cea mai mare rata de conversie si este mult mai eficient in atragerea de noi clienti, comparativ cu Facebook-ul. Andrei Georgescu, specialist in email marketing si fondator al unei agentii specializata in domeniu, White Image explica pentru StartupCafe. ro care sunt cele mai intalnite greseli care iti scad rata de click si cum poti masura eficienta unei campanii de email marketing.

Firmele cu risc fiscal redus ar trebui sa isi recupereze mai repede TVA de la stat, incepand cu deconturile din mai

Firmele platitoare de TVA din Romania capata speranta ca vor incasa mai repede banii din deconturile de TVA, avand in vedere modificarile aduse legislatiei in domeniu. Este vorba de noul Ordin ANAF care stabileste o procedura mult mai rapida de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )