Libnet.ro
UNICEF

19:00

Zina Dumitrescu a murit. Directorul azilului a dezvaluit cum s-a stins marea creatoare de moda: A murit in camera ei

Antena3 Antena3,
Zina Dumitrescu a murit. Directorul azilului a dezvaluit cum s-a stins marea creatoare de moda: A murit in camera ei

Zina Dumitrescu a murit la 82 de ani, in urma unui stop cardio-respirator. Un echipaj SMURD a fost solicitat in cursul zilei de joi, la azilul din Snagov. Medicii au incercat sa o resusciteze mai bine de o ora, ins. continuă pe Antena3

Zina Dumitrescu a murit. Ultimul interviu, in care a spus raspicat ce nu i-a placut niciodata la ea

Zina Dumitrescu a acordat un interviu pentru emisiunea Refresh by Oana Turcu, de la Antena Stars. Zina Dumitrescu a dezvaluit ce anume nu i-a placut niciodata la ea din punct de vedere fizic, dar a.

Zina Dumitrescu a murit. Secretele din viata marei creatoare de moda. Care era ritualul sau de frumusete

Zina Dumitrescu a murit. Celebra creatoare de moda Zina Dumitrescu a murit joi, in jurul orei 15. Zina Dumitrescu era internata de mai multa vreme intr-un azil. Zina Dumitrescu a murit. Celebra creat.

Zina Dumitrescu a murit. Cine a fost mama modei din Romania

Zina Dumitrescu a murit. Fosta creatoare de moda avea 82 de ani. Ea a fost supranumita, datorita muncii ei, mama modei din Romania. Zina Dumitrescu a murit la varsta de 82 de ani pe 28 martie. Decesul a fost anuntat pentru ora 15:10. Zina Dumitrescu s-a nascut in Republica Moldova in 1936. Dupa razboi familia [] .

ZINA DUMITRESCU A MURIT. Cum a cunoscut-o creatoarea pe Coco Chanel

Zina Dumitrescu s-a stins din viata in aceasta dupa-amiaza, la varsta de 82 de ani. Casatorita de trei ori, creatoarea a avut sansa sa o.

ZINA DUMITRESCU A MURIT. Care era ultima dorinta a creatoarei de moda

Zina Dumitrescu avea o ultima dorinta arzatoare. Desi in ultima vreme se simtea tot mai rau, creatoarea a refuzat internarea. in.

Zina Dumitrescu a murit. Catalin Botezatu: Nu cred asa ceva. O resuscitau mai devreme!

ZINA DUMITRESCU A MURIT la 82 de ani. Cunoscutul creator de moda Catalin Botezatu a fost unul dintre copiii de suflet ai mamei Zina, si la aflarea vestii, a inceput sa planga, in direct, la tv. Este o vest.

ZINA DUMITRESCU A MURIT. Povestea nestiuta a creatorei de moda

Cunoscuta creatoare de moda Zina Dumitrescu 79 de ani) amurit in aceasta dupa-amiazala varsta de 82 de ani. Femeia fusese internata de fiul ei Catalin, intr-un azil de batrani, unde se p.

Zina Dumitrescu a murit. Creatoarea de moda, marturii emotionate despre sotul ei: A fost un barbat extraordinar. Mi-as dori ca toate femeile sa aiba parte de asa ceva

Zina Dumitrescu a murit la 82 de ani. Mama Zina era internata de mai multa vreme intr-un azil de lux. Creatoarea de moda a facut marturisiri emotionate despre viata si dragoste, intr-un.

Zina Dumitrescu a murit. Povestea de viata pe care putini o stiu. Cum a refuzat sa lucreze pentru Elena Ceausescu

Cunoscuta creatoare de moda Zina Dumitrescu s-a stins din viata. Putini stiu povestea care se afla in spatele omului de succes Zina Dumitrecu. Creatoarea de moda, pe numele ei real Zenobia Bogos, s-a nascut.

Zina Dumitrescu a murit. Rita Muresan, declaratie emotionanta: E dureros cand mai pleaca o mama. Sunt sigura ca va merge intr-un loc frumos

Zina Dumitrescu a murit la 82 de ani, in urma unui stop cardio-respirator. Un echipaj SMURD a fost solicitat in cursul zilei de joi, la azilul din Snagov. Medicii au incercat sa o resusciteze mai bine de o ora, ins.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )