Libnet.ro
UNICEF

00:07

Zinedine Zidane va continua sa antreneze echipa Real Madrid. Ce salariu va primi tehnicianul francez

România Liberă România Liberă,
Zinedine Zidane va continua sa antreneze echipa Real Madrid. Ce salariu va primi tehnicianul francez

Antrenorul echipei Real Madrid, Zinedine Zidane, a anuntat ca si-a prelungit contractul la actualul club pana in 2020. Potrivit surselor media locale, tehnicianul francez va avea un salariu dublu fata de cel primit pana acum. continuă pe România Liberă

Zinedine Zidane ramane la Real Madrid pana in 2020. Salariul este FABULOS!

Antrenorul Zinedine Zidane si-a prelungit contractul cu echipa Real Madrid pana in 2020, informeaza AS, care noteaza ca tehnicianul francez va avea un salariu dublu fata de cel primit pana.

Zizou cel Mare! Tehnicianul lui Real Madrid a reusit sa atinga o performanta extraordinara intr-un timp record

Nu e nicio exagerare in a spune ca Real Madrid a intrat in epoca lui Zinedine Zidane. O epoca in care trofeele importante intra unul cate unul in vitrina si asa burdusita a clubului madrilen.

Razboi Real Madrid - FC Barcelona! La cate trofee au ajuns madrilenii si cum stau marii rivali in acest clasament

Real Madrid este echipa ultimilor doi ani in Europa si continua md ela distanta duelul cu FC Barcelona, in clasamentul trofeelor cucerite.

Clauza de reziliere ireala impusa de Real Madrid unui jucator de-al sau

Real Madrid i-a prelungit contractul unui jucator de-al sau si i-a fixat o claza de reziliere cu o valoare cum nu s-a mai vazut in fotbal.

Jose Mourinho dupa ce Manchester United a fost invinsa de Real Madrid: Daca am fi avut arbitrajul video, scorul ar fi fost 1-1 si am fi jucat in prelungiri

Tehnicianul echipei Manchester United, Jose Mourinho, a declarat, marti, ca Real Madrid a marcat un gol din ofsaid in Supercupa Europei, apreciind ca daca ar fi existat arbitrajul video, scorul ar fi fost 1-1 dupa 90 de minute si s-ar fi ajuns in prelungiri, informeaza BBC.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )