Libnet.ro
UNICEF

06:45

Ziua Izabellei - ce lucruri trasnite scot romanii la vanzare pe internet

Adevărul Adevărul,
Ziua Izabellei - ce lucruri trasnite scot romanii la vanzare pe internet

Romanii isi dovedesc creativitatea scotand la vanzare pe OLX. ro lucruri cu adevarat trasnite, cu mesaje cel putin la fel de haioase. continuă pe Adevărul

VIDEOToata povestea Ziua Izabellei. Cum a devenit virala pe internet gafa unei copile din Constanta care s-a trezit cu 90.000 de musafiri la petrecere

O adolescenta din Constanta a ajuns vedeta in toata tara, dupa ce a incercat sa-si faca un profil pe reteaua sociala Facebook. Nestiind sa-si adauge ziua de nastere si incercand sa fenteze reteaua sociala, care are reglementari clare in privinta varstei utilizatorilor, copila de maximum 13 ani a reusit sa invite, de ziua ei, 90. 000 de oameni, toti confirmandu-si prezenta online la evenimentul Ziua Izabellei.

FOTO Ziua Izabellei. intrebarea disperata a fetei din Constanta care s-a ales cu 145.000 de musafiri la ziua ei: Mama, si daca vin toti la noi acasa?

De cateva zile, fenomenul Ziua Izabellei este pe buzele a sute de mii de romani. Oamenii au aflat de fata simpla care locuieste in comuna constanteana Cobadin dintr-o greseala pe care chiar ea a facut-o atunci cand a creat un cont de Facebook. Evenimentul Ziua Izabellei a devenit viral dupa ce copila a invitat, neintentionat, toti prietenii la ziua ei de nastere.

Nebunie la Constanta, la ziua Izabellei! Evenimentul la care vor participa zeci de mii de invitati din toata tara

Lumea mediului online continua sa produca surprize. Un eveniment postat de o adolescenta din Constanta a reusit sa stranga in scurt timp cateva zeci de mii de sustinatori. Ziua Izabellei a pornit de la o.

FOTO Ziua Izabellei, evenimentul viral care aduce zeci de mii de oameni la Constanta

Mobilizarea pe Facebook poate sa capete aspecte amuzante. Un eveniment postat de o adolescenta din Constanta a reusit sa stranga in scurt timp cateva zeci de mii de sustinatori. Ziua Izabellei a pornit de la o greseala nevinovata a unei fete care nu stia sa foloseasca Facebook si a ajuns viralul Romaniei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )