Libnet.ro
UNICEF

21:45

ZIUA ROMANIEI. Ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ciuca: Pretuim Ziua Nationala ca pe un simbol sfant

Antena3 Antena3,
ZIUA ROMANIEI. Ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ciuca: Pretuim Ziua Nationala ca pe un simbol sfant

Ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ciuca, afirma, intr-un mesaj transmis, duminica, de Ziua Nationala a Romaniei, ca Armata a fost unul dintre pilonii pe care s-a construit edificiul. continuă pe Antena3

Ministrul Apararii: Sacrificiul camarazilor nostri de arme nu a fost, nu este si nu va fi niciodata uitat Pretuim si onoram Ziua Nationala a Romaniei, o pastram in suflet ca pe un simbol sfant

Ministrul Apararii, Nicolae Ciuca, sustine ca astazi, ca in fiecare an, Armata Romaniei marcheaza sarbatoarea Marii Uniri prin manifestari, in semn de omagiu pentru cei care au murit luptand pentru.

Ziua Romaniei. Aproximativ 4.000 de militari, 200 de mijloace tehnice si peste 50 de aeronave, la parada de la Arcul de Triumf

Aproximativ 4. 000 de militari si specialisti din Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Roman de Informatii si Administratia Nationala a Penitenciarelor, din care 500 de.

Ziua Romaniei. A inceput Parada militara de Ziua Nationala a Romaniei - LIVE TEXT + VIDEO

Cele mai importante momente de la parada de ZIUA ROMANIEI sunt la Antena 3.

ZIUA ROMANIEI. Ce urari le transmit romanilor Nadia Comaneci, Anstasia Soare si Micuta Picasso

Mesaje de Ziua Nationala a Romaniei vin si de la vedetele plecate peste hotare. Cu dor de tara, Nadia Comaneci, Anastasia Soare si Alexandra Nechita au transmis tuturor romanilor urari de la.

Ziua Romaniei. Marcel Ciolacu: Doar uniti vom putea sa ducem Romania acolo unde merita

Ziua Romaniei. Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, afirma, intr-un mesaj transmis de Ziua Nationala, ca romanii doar uniti vor putea infrunta toate obstacolele,.

ZIUA ROMANIEI. Adjunctul secretarului general NATO, Mircea Geoana, la Antena 3: Trebuie sa fim mai puternici din interior si mai uniti!

Adjunctul secretarului general al NATO, Mircea Geoana, a fost duminica invitatul special al Sabinei Iosub si al lui Radu Tudor, in fata Arcului de Triumf, cu putin timp inainte de inceperea.

Ministrul Apararii si noul sef al Statului Major, in videoconferinta cu militarii din teatrele de operatii si misiuni externe. Ciuca: Ziua Nationala, o zi in care cinstim trecutul glorios al armatei noastre

Ziua Nationala a Romaniei este sarbatoarea tuturor romanilor, o zi in care cinstim trecutul glorios al armatei noastre, in care pretuim prezentul si ne gandim cu sperante la viitor, le-a transmis Nicolae.

Presedintele a primit distinctia Emblema de Onoare a Armatei Romaniei de la ministrul Ciuca. Iohannis: Suntem un furnizor de securitate in NATO

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a primit vineri din partea Ministerului Apararii Nationale, in cadrul ceremoniei de decorare a unor cadre militare si personal civil cu prilejul Zilei Nationale a.

Cand era sarbatorita Ziua Nationala a Romaniei pe vremea lui Nicolae Ceausescu

23 august este o zi de referinta in istorie, sarbatorita drept Zi Nationala in comunism, pe care romanii si regimul o sarbatoreau cu mult fast. Astazi sarbatorim Ziua Nationala a Romaniei pe 1 decembrie. Cum se sarbatorea Ziua Nationala a Romaniei pe vremea lui Ceausescu in 1944, Romania a intors armele si s-a alaturat Natiunilor .

Ziua Recunostintei pentru Valorile Nationale

Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei a organizat astazi, in Parcul Carol din Bucuresti, un moment solemn de sarbatoare, premergator Zilei Nationale a Romaniei, ca un testament moral pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )