Libnet.ro
UNICEF

14:16

Zmeura de Aur 2015! Cei mai slabi actori si cele mai slabe filme! VIDEO

ADPM ADPM,
Zmeura de Aur 2015! Cei mai slabi actori si cele mai slabe filme! VIDEO

Cu o zi inaintea ceremoniei Premiilor Oscar, au fost acordate trofeele Zmeura de Aur pentru cele mai slabe productii si cei mai slabi actori. Iata cine a triumfat la aceste categorii. continuă pe ADPM

VIDEO Premiile Zmeura de Aur 2015: Care au fost cei mai slabi actori si cel mai prost film al anului

Lungmetrajul Saving Christmas si actorii Cameron Diaz si Kirk Cameron au fost marii invingatori la gala de decernare a premiilor Zmeura de Aur 2015, care recompenseaza cele mai slabe filme si performante actoricesti ale anului, informeaza Mediafax.

Premiile Zmeura de Aur 2015: Cameron Diaz, desemnata cea mai proasta actrita. Cine sunt restul premiatiilor

Cameron Diaz si regizorul Michael Bay au fost rasplatiti, in cadrul celei de-a 35-a gale a premiilor Zmeura de Aur, care a avut loc o zi inainte de decernarea premiilor Oscar 2015, pentru performantele nefavorabile in anul cinematografic anterior.

Premiile Zmeura de Aur 2015: Filmul Saving Christmas si actorii Cameron Diaz si Kirk Cameron, marii invingatori

Lungmetrajul Saving Christmas si actorii Cameron Diaz si Kirk Cameron au fost marii invingatori la gala de decernare a premiilor Zmeura de Aur 2015, ce premieaza cele mai slabe filme si performante.

Oscar 2015. Cea mai importanta gala a cinematografiei isi desemneaza castigatorii

Au inceput sosirile la cea mai importanta gala a cinematografiei, cea a premiilor Oscar. Cei mai apreciati actori de la Hollywood au sosit la teatrul Dolby, ce gazduieste evenimentul. Va fi un an bun chiar si pent.

Sunt mici, dar foarte stylish! Top 10 cei mai cool copii de vedete!

De la micutul Dominic, fiul Antoniei si al lui Alex Velea, pana la celebra Suri Cruise ori simpatica Blue Ivy, fetita lui Jay Z si Beyonce, iata care sunt cei mai cool copii de vedete! .

Topul universitatilor din care ies cei mai multi miliardari

In lume exista in prezent 2. 325 de miliardari, din care 2. 039 sunt barbati. Coincidenta sau nu, cei mai multi dintre ei au fost studenti ai urmatoarelor scoli de business, potrivit unui studiu publicat de The Richest.

10 universitati din care ies cei mai multi miliardari

In lume exista in prezent 2. 325 de miliardari, din care 2. 039 sunt barbati. Coincidenta sau nu, cei mai multi dintre ei au fost studenti ai urmatoarelor universitati, potrivit unui studiu publicat de The Richest .

Universitatile din care ies cei mai multi miliardari

In lume exista in prezent 2. 325 de miliardari, din care 2. 039 sunt barbati. Coincidenta sau nu, cei mai multi dintre ei au fost studenti ai urmatoarelor scoli de business, potrivit unui studiu publicat de The Richest .

VIDEO Gala Premiilor Oscar: CEL MAI BUN FILM - Birdman, Julianne Moore si Eddie Redmayne - cei mai buni actori in roluri principale, Patricia Arquette si J.K. Simmons - cei mai buni actori in roluri secundare. Vezi lista castigatorilor

Birdman, de Alejandro Gonzalez Inarritu a castigat Oscarul pentru Cel mai bun film la cea de-a 87-a editie a galei premiilor Academiei Americane de Film. Julianne Moore si Eddie Redmayne au fost alesi cei mai buni actori in roluri principale, iar Patricia Arquette si J. Simmons au castigat la categoria Cei mai buni actori in roluri secundare. Ida, de Pawel Pawlikowski Polonia), a primit premiul pentru cel mai bun film strain. Gala a inceput la Dolby Theater din Los Angeles, dupa ce invitatii au defilat, timp de doua ore, pe covorul rosu in fata sutelor de fotografi acreditati la acest eveniment si a celor peste 700 de fani care au reusit sa obtina un loc in tribuna. Lista castigatorilor, in articol.

Castigatori Oscar 2015. Cea mai buna coloana sonora: Alexandre Desplat pentru The Grand Budapest Hotel

Castigatori Oscar 2015. Compozitorul francez Alexandre Desplat 53 de ani) a castigat primul sau Oscar - Cea mai buna coloana sonora pentru filmul The Grand Budapest Hotel.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )