Libnet.ro
UNICEF

23:00

Zvon: Smiley va fi tatic? Gina Pistol ar fi insarcinata!

ADPM ADPM,
Zvon: Smiley va fi tatic? Gina Pistol ar fi insarcinata!

Smiley si Gina Pistol formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul romanesc si s-ar parea ca fac primul pas spre intemeierea unei familii. Nu este vorba despre casatorie, ci despre un. copil! . continuă pe ADPM

Gina Pistol, insarcinata cu Smiley?! Apropiatii au dat-o de gol, iar burtica confirma vestea (GALERIE FOTO)

Gina Pistol si Smiley vor deveni parinti la inceputul anului viitor. Cele doua vedete formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz si se pare ca s-au si logodit in.

Smiley si Gina Pistol, prinsi de politie pe autostrada. Ce s-a intamplat dupa ce cantaretul a primit amenda

Astazi, dupa cum ati putut citi in articolele noastre, Smiley si Gina Pistol, aflati intr-o relatie de aproape patru ani, vor deveni parinti, lucru dorit de amandoi de ceva vreme. Poate din acest motiv au fost neglijenti pe soselele patriei. Smiley si Gina Pistol, prinsi de politie pe autostrada Poate prinsi in euforia momentului, poate .

Smiley si Gina Pistol, cea mai mare veste! Nu le vine sa creada, sunt extrem de emotionati!

Gina Pistol si Smiley vor deveni parinti. Asta sustin surse din anturajul celor doi. Potrivit apropiatilor, rodul iubirii dintre cei doi va veni pe lume peste doar sase luni.

Gina Pistol este insarcinata! Cum a reactionat Smiley cand a aflat

Veste bomba in showbiz-ul romanesc! Gina Pistol si Smiley vor deveni parinti pentru prima data. Relatia dintre frumoasa prezentatoare si celebrul solist este una de notorietate, insa cei doi au preferat intotdeauna sa fie cat mai discreti cu putinta atunci cand vine vorba de viata lor privata. Nu cu mult timp in urma, artistul declara .

Ce sacrificiu face Gina Pistol, de dragul lui Smiley. Problema pe care o au multe femei

Desi este un dar divin, aducerea pe lume a unui copil nu este tocmai treaba usoara. Multe femei fac mari sacrificii pentru a putea deveni mame, iar Gina Pistol nu face exceptie. Sacrificiul pe care il face Gina Pistol de dragul lui Smiley Astfel, frumoasa blondina a fost nevoita sa renunte la un lucru important .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )