Libnet.ro
UNICEF

05:00

Zvonurile sunt infirmate! Mihaela Radulescu ramane la Pro TV!

ADPM ADPM,
Zvonurile sunt infirmate! Mihaela Radulescu ramane la Pro TV!

Mihaela Radulescu va ramane in echipa juriului Romanii au talent. Reprezentantii Pro TV au infirmat cele sustinute de Marius Tuca pe blogul sau, mai exact ca vedeta va fi in curand eliminata din echipa show-ului de talente din pricina derapajelor sale recente. continuă pe ADPM

Mihaela Radulescu a fost data afara de la Pro TV?

Mihaela Radulescu a fost data afara de la Pro TV. Astfel sustine jurnalistul Marius Tuca pe site-ul sau citand surse din cadrul televiziunii care transmite show-ul Romanii au Talent.

Mihaela Radulescu nu gandeste liber ca Pro TV? Vedeta imparte Romania in doua dupa ce i-a facut pe gay anormali!

Mihaela Radulescu a starnit o noua disputa apriga pe internet dupa ce a postat pe blogul sau un articol in care i-a catalogat pe reprezentantii comunitatii gay drept anormali, folosind in acelasi context cuvinte precum terorist, cersetor, drogat, depresiv.

EXCLUSIV INTERVIU Mihaela Radulescu despre gay: Accept comportamentul, tolerez cu brio, dar nu ma puneti sa va iubesc numai pentru ca asta e trendul prin lumea modei / E atata sensibilitate si pentru ca nu avem voie sau prea multe ocazii sa vorbim despre

Veti descoperi, cu stupoare, ca pentru procrearea speciei a fost mereu nevoie de participarea extraordinara a unui mascul si a unei femele. E o biata normalitate care a umplut planeta cu specii, insista Mihaela Radulescu intr-o serie de raspunsuri catre HotNews. ro, dupa ce in ultimele zile comentariile sale la adresa homosexualilor, pe care i-a descris drept anormali, au starnit un val de reactii negative si critici in media si pe retelele sociale. Ea spune ca n-a vrut sa raneasca sentimente, ca nu ar fi nimic discriminatoriu in textul de pe blogul ei, iar legat de teoriile despre cine si cum se naste face trimitere la alte studii stiintifice despre cum se instaleaza homosexualitatea. Ea crede ca imaginea Pro TV - unde activeaza in prezent ca jurat la Romanii au talent - nu a fost nicicum afectata: niste injuraturi pe Facebook si niste bloggerite iritate nu clatina o institutie atat de solida, apreciaza ea. HotNews. ro a transformat in intrebari pentru Mihaela Radulescu principalele critici si acuzatii care i-au fost aduse, in spatiul public, dupa ce aceasta a comentat pe propriul blog pe tema anormalitatii homosexualilor. HotNews. ro publica raspunsurile asa cum au fost transmise.

Mihaela Radulescu, lamuriri dupa atacul la adresa homosexualilor: Nu ma puneti sa va iubesc numai pentru ca asta e trendul

Mihaela Radulescu 45 de ani) a oferit un interviu, prin email, pentru site-ul HotNews prin care isi justifica actuala pozitie luata fata comunitatea gay. Ea spune ca nu este obligata sa iubeasca reprezentantii comunitatii doar pentru ca asta e trendul prin lumea modei. Ea a mai spus ca Pro TV nu a avut de suferit in urma textelor scrie de bloggerite iritate, iar comunitatea LGBT a trecut dincolo de limita.

Mihaela Radulescu sefoloseste denumele actritei Daniela Nane pentru a-si sterge pacatele: adevarul din spatele sarutului dintre cele doua vedete

Dupa ce Mihaela Radulescu a lansat un atac dur la adresa comunitatii LGBT din Romania, vedeta de televiziune a folosit drept scuza un pictorial din 2002, in care se saruta cu actrita Daniela Nane, pentru a-si motiva o parte a gestului. Desi starul dela Pro TV incearca sa se apere folosindu-se de numele Danielei Nane, cea din urma sustine ca pictorialul cu pricina nu are nicio legatura cu comunitatea de gay din Romania.

Mihaela Radulescu, tinta criticilor vedetelor tv, dupa comentariile anti gay. Teo: Nu o mai recunosc / Bendeac: Patriarhul Daniel te-ar primi cu bratele deschise in BOR

Mihaela Radulescu a starnit reactii dure din partea unor vedete media, ca urmare a postarii de pe blogul sau referitoare la comunitatea gay. Mihaela Radulescu jigneste niste oameni care nu au gresit cu nimic!, scrie Andreea Raicu pe blogul sau. Anormal, Mihaela? Cine esti tu sa spui ce e normal si ce nu?, intreaba Bendeac pe Facebook.

Mihaela Radulescu si-a cerut scuze pentru postarea despre homosexuali: Ce am spus tinea mai mult de postura mea de mama, care inca nu s-a lamurit care e cea mai onesta explicatie de dat unui copil cand te intreaba de ce se saruta doi barbati pe strada

Mihaela Radulescu si-a cerut scuze scuze public, printr-o postare pe contul sau de Facebook, fata de cei care s-au simtit jigniti de articolul sau de pe blog in care ii numea anormali pe homosexuali. Imi cer scuze tuturor celor care au citit articolul meu, atat prieteni dragi, cat si persoane pe care nu le cunosc si s-au simtit ofensati de vorbele mele, a scris Mihaela Radulescu.

Scandalul continua! Cum au reactionat vedetele dupa ce Mihaela Radulescu a pus la zid comunitatea gay!

Mihaela Radulescu a starnit o noua disputa apriga pe internet dupa ce a postat pe blogul sau un articol in care i-a catalogat pe reprezentantii comunitatii gay drept anormali. Iata cum au reactionat cateva persoane publice si cum explica Mihaela Radulescu sarutul cu Mihaela Nane, de pe o coperta mai veche a revistei Tabu.

Revista Elle anunta ca inceteaza colaborarea cu Mihaela Radulescu, dupa afirmatiile referitoare la persoanele gay

Revista Elle si-a anuntat vineri, intr-un comunicat, decizia de a inceta colaborarea cu Mihaela Radulescu, care a semnat timp de mai bine de 10 ani o rubrica permanenta in paginile publicatiei. Ii respectam Mihaelei Radulescu dreptul la opinie, dar, din nefericire, comentariile sale din ultimele zile au atras numele revistei Elle intr-o controversa din care nu ne dorim sa facem parte. Regretam ca am fost nevoiti sa luam aceasta decizie si ii multumim Mihaelei Radulescu pentru anii pe care i-am parcurs alaturi si pentru proiectele pe care le-am realizat impreuna, explica redactia revistei Elle.

Revista ELLE renunta la colaborarea cu Mihaela Radulescu

Mihaela Radulescu nu va mai scris in revista ELLE. Reprezentantii publicatiei au decis sa renunte la colaborarea cu vedeta de televiziune dupa scandalul in care vedeta i-a numit pe reprezentantii comunitatii gay anormali si l-a implicat in textele sale de pe Facebook pe stilistul Maurice Munteanu.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )