Libnet.ro
UNICEF

10:15

10 sfaturi culese din cele mai importante carti de gastronomie

Adevărul Adevărul,
10 sfaturi culese din cele mai importante carti de gastronomie

In timpul sarbatorilor de iarna, picioarele meselor tremura sub greutatea feluritelor bucate. Cum retetele sunt multe si variate, orice bucatar amator ar fi usor de debusolat, asa ca o lista de trucuri extrase din cartile de gatit i-ar fi foarte folositoare. continuă pe Adevărul

TOP 10 anul 2014: cele mai importante realizari si descoperiri din domeniul fizicii

Plasarea unui robot pe o cometa, fuziunea nucleara cu laser si o unda de tractare spatiala se regasesc intr-un Top 10 al celor mai importante realizari si descoperiri din domeniul fizicii in 2014, alcatuit de o prestigioasa revista stiintifica.

De pe Windows Phone, Microsoft si-a portat cele mai importante aplicatii pe iOS si Android

Printr-o miscare de trupe neobisnuita, cei de la Microsoft au decis sa-si aduca pe iOS si Android cele importante aplicatii proprietare de pe Windows Phone. Daca mai exista vreun dubiu legat de faptul ca cei de la Microsoft pot fi imuni la popularitatea iOS si Android, acesta a fost spulberat astazi. incepand de astazi, o serie de aplicatii care au facut valuri pe Windows Phone, sunt disponibile tuturor utilizatorilor de smartphone, indiferent daca folosesc un iPhone sau un Android. Respectiva [].

Cele mai bune video review-uri in limba romana sosesc pe Tech Adevarul

Incepand din aceasta luna, fanii Tech Adevarul vor avea ocazia sa vada cele mai bune video review-uri in limba romana de pe internet. Laboratorul Darwin, un show de YouTube din Republica Moldova, soseste pe adevarul. ro.

Romanii ar putea plati cele mai mari facturi la intretinere din ultimii 3 ani (VIDEO)

Pe romani ii asteapta cele mai mari facturi la intretinere din ultimii trei ani. in Bucuresti, in conditiile in care nu s-a scumpit inca caldura, sau s-au scumpit gazele si alte servicii, maxim 10% e cres.

Jamie Oliver te invata sa prepari cele mai bune chiftele cu paste

Popular printre gospodinele din Romania, Jamie Oliver reprezinta un brand imbatabil atunci cand vorbim de bucatarie. Si, evident, o facem la superlativ.

Cele mai faimoase ultime cuvinte spuse pe patul de moarte de catre celebritati

Aflati pe patul de moarte, oamenii pot spune cele mai sincere sau neobisnuite lucruri, de cele mai multe ori compatibile cu felul de a fi al persoanei pe durata vietii sale. Daca muribunzii sunt si persoane celebre,.

Cele mai periculoase meserii din Romania. Campionii anchetelor de coruptie

Cele mai periculoase meserii, in Romania, nu mai sunt cele care presupun lucrul la inaltime, cu substante toxice sau in mine. Periculoase, in ziua de azi, sunt cele in care se gestioneaza bani publici sau care implica tentatia mitei. Riscurile sunt enorme pentru un ministru, primar, sef de CJ, parlamentar sau chiar si pentru magistrati. Adevarul va prezinta topul meseriilor periculoase prin prisma DNA.

ANOFM: Peste 11.800 de posturi vacante, cele mai multe in Bucuresti, cele mai putine in Caras-Severin

Peste 11. 800 de locuri de munca sunt vacante, cele mai multe fiind in Capitala, Cluj si Ilfov, iar cele mai putine in Caras-Severin, Mehedinti, Salaj, Suceava si Ialomita, informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

VIDEO Cele mai proaste filme din 2014

Publicatia Huffington Post prezinta intr-un articol cele mai proaste filme ale anului 2014 tinand cont de un clasament realizat de site-ul specializat in recenzii de cinema rottentomatoes. com.

Cadouri de Craciun pentru copii: cele mai bune oferte la gadgeturi pe care le poti face cadou

A venit timpul sa va prezentam acum o lista cu cele mai bune oferite la gadgeturile pe care leputetifacecadou celor mici cu ocazia Craciunului. Craciunul este probabil cea mai frumoasa perioada din tot anul pentruun copil si de aceea este foarte important sa luati cadouri despre care stiti ca il vor face fericit. Dupa ce v-am prezentat liste cu cadouri pentru el si pentru ea, este acum timpul sa va recomandam cateva idei de cadouri pentru cei mici. Celezece gadgeturi [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )