Libnet.ro
UNICEF

19:15

Avertisment de ultima ora de la MAE! Grad ridicat pentru incendii de vegetatie in Grecia

Playtech Playtech,
Avertisment de ultima ora de la MAE! Grad ridicat pentru incendii de vegetatie in Grecia

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza romanii care se afla sau vor sa calatoreasca in Grecia ca autoritatile elene au anuntat pentru intervalul 24-26 iulie, mentinerea pericolului ridicat de incendii de vegetatie. Avertisment de ultima ora de la MAE! Grad ridicat pentru incendii de vegetatie in Grecia Romanii sunt informati ca in mai multe zone din . continuă pe Playtech

Avertisment de ultima ora de la Raed Arafat, dupa ce situatia a explodat in Romania. Un nou apel pentru cetateni

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, face un nou apel catre romani, dupa ce numarul de noi imbolnaviri cu coronavirus a explodat pur si simplu. Oficialul le cere romanilor sa ignore mesajele conspirationiste, manipulatoare. Raed Arafat le cere romanilor sa ignore mesajele conspirationiste Raed Arafat a spus ca datele privind coronavirusul, facute publice .

Este oficial. Ludovic Orban, avertisment de ultima ora. Ce se va intampla in Romania dupa 31 iulie. Toata lumea este obligata sa prezinte acest lucru

Momente de importanta maxima au avut loc miercuri, in sedinta de Guvern in care Ludovic Orban le-a cerut tuturor ministrilor sa stabileasca lista de proiecte care pot fi finantate in cadrul exercitiului financiar multianual european 2021-2027, profitand de faptul ca Romania are garantia, in urma deciziei Consiliului European, ca va beneficia de 80 de miliarde .

Simona Halep, Gica Hagi si Ion Tiriac, mesaj de ultima ora pentru romani. O sa dureze cel putin 10 ani!

Unii dintre cei mai cunoscuti sportivi pe care i-a avut Romania au un mesaj de ultima ora de transmis poporului. Ce spun Simona Halep, Ion Tiriac si Gica Hagi? Halep, Tiriac si Hagi, mesaj de ultima ora pentru romani? Unii din cei mai mari campioni au ajuns sa fie in istoria si inimile romanilor foarte .

Decizie de ultima ora de la Guvern! Cine sunt romanii care vor beneficia, in aceasta perioada, de somaj tehnic

O noua decizie a fost adoptata de Guvernul Romaniei. in aceasta perioada romanii vor primi indemnizatie de somaj tehnic. Decizie de ultima ora de la Guvern! Cine sunt romanii care vor beneficia, in aceasta perioada, de somaj tehnic Ministerul Muncii a anuntat ca Guvernul a adoptat o ordonanta de urgenta. Angajatii sanatosi ai companiilor pentru .

Facebook Messenger, anunt pentru milioane de utilizatori. Vestea de ultima ora

Facebook Messenger, aplicatia folosita de milioane de utilizatori din toata lumea vine cu un anunt important. Facebook Messenger, anunt pentru milioane de clienti. Vestea de ultima ora La inceputul anului, Facebook a anuntat lansarea unei noi functii care sa permita utilizatorilor sa-si protejeze aplicatia chiar daca telefonul acestora este oferit deblocat altei persoane. incepand de astazi .

Ludovic Orban, decizie de ultima ora. Ce a anuntat Premierul

Dupa videoconferinta avuta cu prefectii din Romania, marti seara, Premierul Ludovic Orban a facut un anunt. Solicitarile facute de acesta la adresa prefectilor. Ludovic Orban, decizie de ultima ora. Ce a anuntat Premierul Marti seara, premierul Ludovic Orban a transmis ca pentru a creste eficienta in lupta cu noul coronavirus, acesta a solicitat o serie .

Lovitura grea pentru fostul procuror Mircea Negulescu! Judecatorii tocmai au luat decizia. Ultima ora!

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, in urma cu scurt timp, arestarea pentru 30 de zile a procurorului DNA Mircea Negulescu! Celebrul procuror DNA, cunoscut si ca Portocala, fusese plasat sub control judiciar. Fostul procuror Mircea Negulescu a fost arestat Procurorii SIIJ fac verificari pe numele lui Mircea Negulescu in dosarul Tony Blair.

Lovitura grea pentru Vasile Blaga! Decizia de ultima ora de la Curtea de Apel Bucuresti

Vasile Blaga si-a vazut naruit visul de a scapa de problemele juridice, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a anulat achitarea sa din prima instanta si a trimis dosarul inapoi la Tribunal pentru a fi reluat de la zero. Procurorii sustin ca Blaga a luat spaga 700. 000 de euro. Curtea de Apel Bucuresti a decis .

O noua localitate din Romania intra in carantina. Detalii de ultima ora

Satul Gornet din Prahova a intrat in carantina din cauza numarului mare de persoane infectate cu coronavirus. Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Prahova a hotarat miercuri instituirea carantinei zonale in satul Gornet, comuna Gornet, Prahova. in ultimele doua saptamani, in sat au fost depistate 15 cazuri de coronavirus. inca o localitate din Romania .

Ultima ora. Ludovic Orban, anuntul despre carantinarea mai multor localitati din tara. Care sunt judetele vizate

Ludovic Orban a vorbit in cursul serii de marti despre varianta de a carantina mai multe localitati din judetele Arges si Brasov pentru a evita raspandirea comunitara a virusului. Premierul a explicat ca in acest moment exista cateva zone care sunt sub monitorizare, iar daca va fi nevoie se va institui masura carantinei, asa cum .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )