Libnet.ro
UNICEF

17:30

Este oficial. Ludovic Orban, avertisment de ultima ora. Ce se va intampla in Romania dupa 31 iulie. Toata lumea este obligata sa prezinte acest lucru

Playtech Playtech,
Este oficial. Ludovic Orban, avertisment de ultima ora. Ce se va intampla in Romania dupa 31 iulie. Toata lumea este obligata sa prezinte acest lucru

Momente de importanta maxima au avut loc miercuri, in sedinta de Guvern in care Ludovic Orban le-a cerut tuturor ministrilor sa stabileasca lista de proiecte care pot fi finantate in cadrul exercitiului financiar multianual european 2021-2027, profitand de faptul ca Romania are garantia, in urma deciziei Consiliului European, ca va beneficia de 80 de miliarde . continuă pe Playtech

Ludovic Orban, decizie de ultima ora. Ce a anuntat Premierul

Dupa videoconferinta avuta cu prefectii din Romania, marti seara, Premierul Ludovic Orban a facut un anunt. Solicitarile facute de acesta la adresa prefectilor. Ludovic Orban, decizie de ultima ora. Ce a anuntat Premierul Marti seara, premierul Ludovic Orban a transmis ca pentru a creste eficienta in lupta cu noul coronavirus, acesta a solicitat o serie .

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre noile masuri de restrictii. Ce ii asteapta pe romani dupa cresterea numarului de cazuri

De ziua Aviatiei Romane, pe cerul Capitalei a avut loc un spectacol deosebit la care au participat zeci de aeronave supersonice, de transport si elicoptere militare. La ceremonie a participat si premierul Romaniei, Ludovic Orban, care a tinut sa transmit un mesaj pentru toti cetatenii. Respectati regulile, respectati masurile de protectie sanitara! Ludovic Orban a .

Ludovic Orban, anunt de ultima ora dupa cresterea alarmanta a numarului de infectari cu coronavirus

Premierul Ludovic Orban a facut luni declaratii dupa cresterea alarmanta a numarului de cazuri din ultima vreme. Acesta sustine ca nu se doreste impunerea unor noi masuri de restrictie, insa este important ca populatia sa respecte regulile impuse de autoritati.

Avertisment de ultima ora de la MAE! Grad ridicat pentru incendii de vegetatie in Grecia

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza romanii care se afla sau vor sa calatoreasca in Grecia ca autoritatile elene au anuntat pentru intervalul 24-26 iulie, mentinerea pericolului ridicat de incendii de vegetatie. Avertisment de ultima ora de la MAE! Grad ridicat pentru incendii de vegetatie in Grecia Romanii sunt informati ca in mai multe zone din .

Avertisment de ultima ora de la Raed Arafat, dupa ce situatia a explodat in Romania. Un nou apel pentru cetateni

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, face un nou apel catre romani, dupa ce numarul de noi imbolnaviri cu coronavirus a explodat pur si simplu. Oficialul le cere romanilor sa ignore mesajele conspirationiste, manipulatoare. Raed Arafat le cere romanilor sa ignore mesajele conspirationiste Raed Arafat a spus ca datele privind coronavirusul, facute publice .

Tarom, decizie de ultima ora. Ce se intampla cu zborurile din Romania

La fel ca multe alte servicii, datorita crizei si, din pacate, a evolutiei negative a actualei pandemii, companiile aeriene au fost nevoite sa amane sau chiar sa anuleze anumite zbori, fie interne, fie internationale. Compania Nationala Tarom a facut astazi un anunt cu privire la anumite zboruri internationale. Tarom, decizie de ultima ora care afecteaza .

Cine este noul arhiepiscop al Sucevei. Vestea de ultima ora

Basilica. ro a anuntat ca, dupa trecerea in nefiinta a iPS Pimen, Preasfintitul Calinic Botosaneanul, actualul episcop-vicar al Arhiepiscopiei Iasilor, a fost ales de arhiepiscop al Sucevei si Radautilor. Noul arhiepiscop al Sucevei dupa moartea lui iPS Pimen Preasfintitul Calinic Botosaneanul, episcop-vicar al Arhiepiscopiei Iasilor, a fost ales in aceasta dimineata, de catre Sinodul Patriarhal, in .

Ultima ora. Ludovic Orban, anuntul despre carantinarea mai multor localitati din tara. Care sunt judetele vizate

Ludovic Orban a vorbit in cursul serii de marti despre varianta de a carantina mai multe localitati din judetele Arges si Brasov pentru a evita raspandirea comunitara a virusului. Premierul a explicat ca in acest moment exista cateva zone care sunt sub monitorizare, iar daca va fi nevoie se va institui masura carantinei, asa cum .

Klaus Iohannis, sedinta de urgenta la Cotroceni. Anunt de ultima ora al Guvernului

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, are astazi, de la ora 15:00, la Palatul Cotroceni, o sedinta pe tema fondurilor europene cu premierul Ludovic Orban,vicepremierul Raluca Turcan, ministrul Finantelor, Florin Citu, si ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, conform Administratiei Prezidentiale. Update, declaratie Klaus Iohannis, 22 iulie 2020: Este o suma foarte mare si cu aacesti bani vom .

Ludovic Orban, promisiuni fara precedent: Klaus Iohannis ne-a adus fonduri la care nici n-am visat. Ce se intampla cu fondurile europene

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, in debutul sedintei de Guvern, ca este nevoie de o mobilizare la maximum, pentru a putea beneficia de intreaga suma de 80 de miliarde de euro, fonduri europene. Orban le-a cerut tuturor ministrilor implicare pentru stabilirea programelor prioritare pana la 31 iunie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )