Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un avion al Greenpeace s-a prabusit in Brazilia: mai multe victime

Antena3 Antena3,
Un avion al Greenpeace s-a prabusit in Brazilia: mai multe victime

O persoana a decedat, iar alte patru au fost ranite dupa ce un avion folosit de organizatia ecologista Greenpeace s-a prabusit in nordul Braziliei. Pilotul si trei pasageri au supravietuit prabusirii. continuă pe Antena3

Schimb de focuri in Israel. Sunt mai multe victime

Noua persoane au fost ranite, trei fiind in stare grava, intr-un incident armat produs miercuri seara in sudul Israelului, dar autoritatile nu cred ca este atac terorist, informeaza site-ul.

Explozie puternica in Turcia. Sunt mai multe victime

12 persoane au fost ranite in explozia unei bombe la trecerea unui vehicul de politie marti la Mersin, un important oras port in sudul Turciei, informeaza Reuters si AFP, citand canale de.

Oltchim, aproape de vanzare: Mai multe companii au achizitionat pachete de active la combinatul din Ramnicu Valcea

Problemele de la Oltchim Ramnicu Valcea, aproape sa ajunga la un final! Procedura de vanzare a combinatului petrochimic este aproape finalizata dupa ce mai multe companii au achizitionat sau.

Rimaru din trupa R.A.C.L.A, acuzat de hartuire sexuala de mai multe femei

Calin Ionescu, cunoscut drept Rimaru de la R. , este acuzat de mai multe femei de hartuire si agresiune, prin intermediul campaniei online Metoo, declansata in mediul online de.

Alerta meteo. Cod galben de ceata in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti dimineata, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata valabile in zece judete din zona Transilvaniei. Potrivit.

Atac la metroul din Londra: Mai multe persoane au fost injunghiate

O persoana a murit, iar alte doua au fost ranite dupa ce au fost injunghiate, luni seara, in statia Parsons Green din Londra. Un individ inarmat cu un cutit a atacat mai multe persoane din.

Doliu in muzica romaneasca. A murit in urma cu mai multe zile, dar apropiatii n-au dezvaluit asta

Doliu in muzica romaneasca. A murit in urma cu mai multe zile, dar apropiatii n-au dezvaluit asta Doliu in muzica romaneasca, dupa ce s-a stins din viata muzicologul Anca Florea.

O femeie a murit, iar alte patru persoane au fost ranite, dupa ce un avion Greenpeace s-a prabusit in Brazilia

O femeie de 29 de ani a decedat, iar alte patru persoane au fost ranite, dupa ce un avion folosit de organizatia ecologista Greenpeace s-a prabusit in nordul Braziliei, informeaza site-ul agentiei de presa Dpa.

Medgidia: Tiganii au furat mai multe GRENADE din curtea unei fabrici (FOTO)

Pentru a-si asigura traiul, mai multi cetateni de etnie roma din Medgidia au pus viata cetatenilor in pericol. Hotii au furat grenade de la fosta intreprindere Metalurgica de Utilaje Medgidia.

Doliu in muzica romaneasca. A murit in urma cu mai multe zile, dar apropiatii n-au dezvaluit asta

Doliu in muzica romaneasca, dupa ce s-a stins din viata muzicologul Anca Florea. Pe 11 noiembrie ar fi implinit 69 de ani. Anca Florea, unul dintre cei mai importanti critici muzicali din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )