Libnet.ro
UNICEF

23:00

Bilant tragic: mii de germani au murit din cauza poluarii, in doar un singur an

România Liberă România Liberă,
Bilant tragic: mii de germani au murit din cauza poluarii, in doar un singur an

Emisiile de dioxid de azot, produse in special de vehiculele cu motoare diesel, au provocat aproxima. continuă pe România Liberă

Romania ar putea fi aspru sanctionata de Comisia Europeana din cauza poluarii

Romania ar putea fi aspru sanctionata de Comisia Europeana din cauza poluarii. Potrivit unor surse europene citate de agentia de presa ANSA, Comisia ar putea decide sa ia masuri impotriva a noua tari.

INSP: 80 de persoane au murit din cauza gripei

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 80, potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica, anunta Agerpres.

Romania ar putea fi sanctionata de Comisia Europeana din cauza poluarii aerului

Miercuri, executivul European ar putea lua sanctiuni dure impotriva a noua state membre UE, printre care se numara si Romania, evaluate in privinta masurilor de imbunatatire a calitatii aerului in zone.

Comisia Europeana va decide daca va sanctiona Romania din cauza poluarii aerului

Comisia Europeana va decide miercuri daca lanseaza ori nu procedurile de sanctionare a celor noua st.

Alte doua persoane au murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 84

Numarul deceselor provocate de gripa a ajuns la 84, ultimele doua victime fiind doi barbati in varsta de 59, respectiv 63 de ani, conform Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile, anunta news. ro.

Medicii sunt in alerta! Numarul deceselor din cauza gripei creste alarmant: 87 de persoane au murit din aceasta cauza

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 87, potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica. Ultima per.

Patru oameni au murit din cauza frigului. Trei dintre acestia erau cunoscuti ca si consumatori de alcool in exces

Gerul care s-a abatut asupra Sucevei de la finele lunii februarie si pana in weekend a facut patru victime, fiind vorba de cazuri confirmate oficial de autoritati sau unde exista indicii serioase ca decesul a survenit din cauza gerului.

Igor Dodon se va adresa ONU si Consiliului Europei din cauza actiunilor de lichidare a statalitatii Republicii Moldova intreprinse de Romania. Cum vrea sa modifice legea presedintele moldovean

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, se va adresa oficial Organizatiei Natiunilor Unite ONU) si Consiliul Europei din cauza Romaniei. El va cere celor doua organizatii internationale sa-si defineasc.

Zeci de biochimisti PROTESTEAZA din cauza salariilor (FOTO)

Zeci de biochimisti protesteaza in fata Spitalului de Urgenta din Botosani din cauza ca salariile lor nu cresc ca cele ale medicilor si asistentelor. Este vorba de inechitatea salariala. Nu se mai.

Romania a cerut ajutorul tarilor din UE din cauza crizei de imunoglobulina. Care a fost prima tara care a raspuns

Austria a fost prima tara care a raspuns apelului Romaniei, dupa ce pentru prima data in istorie, tara noastra a cerut ajutorul tarilor din UE din cauza crizei de imunoglobulina. Ministerul Sanatatii a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )