Libnet.ro
UNICEF

20:30

Bunicul Luizei Melencu ii va cere socoteala lui Iohannis despre reabilitarea lui Cristian Popescu

România Liberă România Liberă,
Bunicul Luizei Melencu ii va cere socoteala lui Iohannis despre reabilitarea lui Cristian Popescu

Bunicul Luizei Melencu, fata disparuta de mai bine de 8 luni, a spus, joi, ca vrea sa-l intrebe pe p. continuă pe România Liberă

Mama Luizei Melencu, la Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis confirma informatia

Klaus Iohannis a anuntat ca a invitat-o pe mama Luizei Melencu la Cotroceni. Informatia de astazi dezvaluita de DIICOT rastalmaceste mai tare cazul Caracal. Ce spune presedintele despre al doilea violator? Mama Luizei Melencu a fost chemata la Cotroceni Klaus Iohannis a anuntat astazi, 27 noiembrie, dupa sedinta CSAT, ca i-a cerut unui consilier sa .

Bunicul Luizei, prima reactie dupa ce DIICOT a arestat un nou suspect in cazul rapirii fetei

Bunicul Luizei Melencu a reactionat dur, dupa ce DIICOT a arestat miercuri un suspect pentru viol asupra tinerei disparute. Acesta nu crede varianta violului, prezentata de procurori: Nu-l cred in stare ca.

Bunicul Luizei, prima reactie dupa ce DIICOT a retinut un nou suspect in cazul rapirii fetei

Bunicul Luizei Melencu a reactionat dur, dupa ce DIICOT a arestat miercuri un suspect pentru viol asupra tinerei disparute. Acesta nu crede varianta violului, prezentata de procurori: Nu-l cred in stare ca.

Ce vrea mama Luizei Melencu sa-i spuna lui Iohannis cand va merge la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca un consilier prezidential o va primi, vineri, la Palatul Cotroceni, pe mama Luizei Melencu, fata de 18 ani disparuta in luna aprilie pe care Gheorghe Dinca a m?.

Mama Luizei Melencu va fi primita vineri la Cotroceni

Mama Luizei Melencu, tanara de 18 ani disparuta din luna aprilie si pe care Gheorghe Dinca a sustinut ca a ucis-o, va fi primita vineri la Cotroceni, a declarat presedintele Klaus Iohannis.

Mama Luizei Melencu, declaratii explozive despre complicele lui Dinca: A fost fortat sa recunoasca!

Monica Melencu, mama Luizei Melencu, tanara care a disparut fara urma in luna aprilie, de pe o strada din Caracal, a reactionat dupa ceDIICOT a anuntat ca a retinut un nou suspectcare ar fi.

Complicele lui Gheorghe Dinca a povestit ce i-a facut Luizei Melencu. Declaratia care i-a ingrozit pe anchetatori

Au iesit la iveala detalii cu adevarat macabre, in cadrul anchetei din cazul care a ingrozit Romania. S-a aflat ce i-a facut Gheorghe Dinca uneia dintre adolescentele rapite, dupa ce a sechestrat-o in masina sa si a dus-o la casa ororilor, de pe strada Craiovei din Caracal. Procurorii l-au audiat de cateva ori pe barbatul .

Familia Luizei Melencu, la DIICOT. Studiaza din nou dosarele anchetei de la Caracal

Familia Luizei Melencu si noul avocat revin la DIICOT pentru a studia dosarul. intalnirea cu procurorii vine in contextul in care DIICOT a cerut Baroului Timis sanctionarea avocatului familiei pentru limbaj.

Klaus Iohannis va avea o intalnire cu familia Luizei Melencu

Monica Melencu, mama Luizei, una dintre tinerele care ar fi fost rapita, violata si ucisa de Gheorghe Dinca, a fost invitata, vineri, la o intalnire cu presedintele Klaus Iohannis. Vreau sa purtam o discutie amiabila, de la om la om, a declarat Monica Melencu.

Klaus Iohannis: Am solicitat o intalnire cu familia Luizei Melencu la Palatul Cotroceni. Se va intampla vineri

Klaus Iohannis a spus, in cadrul unei conferinte de presa de la Palatul Cotroceni,ca a fost informat deDIICOT de faptul ca a fost descoperitun alt suspect in cazul Caracal. De.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )