Libnet.ro
UNICEF

22:30

Bunicul de la Terapie Intensiva, care avea grija de 14 ani de copiii bolnavi, a murit de cancer

Antena3 Antena3,
Bunicul de la Terapie Intensiva, care avea grija de 14 ani de copiii bolnavi, a murit de cancer

Bunicul de la Terapie Intensiva, asa cum era cunoscut de mai bine de 14 ani de cand avea grija de copiii bolnavi din spital, David Deutchman, un batran din Atlanta, Georgia SUA), a murit de cancer, la numai 17 zile dupa ce a fost diagnosticat. continuă pe Antena3

Dezmat total in sectia de terapie intensiva unde sunt tratati bolnavii de Covid-19. Cadrele medicale sunt cercetate disciplinar

O asistenta medicala si un doctor care isi desfasoara activitatea la Sectia ATI din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Targu-Jiu sunt cercetati de Consiliul etic a unitatii medicale, pe motivca.

Marturia unui pacient cu COVID-19 care a stat 3 saptamani la Terapie Intensiva: Niste gheare reci au inceput sa ma sugrume. Sa-mi taie respiratia. Am fost sigur ca nu scap

Radu Rosian, un barbat din Cugir infectat cu coronavirus, care a petrecut 3 saptamani la Terapie Intensiva si a avut nevoie de tratament cu oxigen, vorbeste despre experienta prin care a trecut. Niste gheare reci au inceput sa ma sugrume. Sa-mi taie respiratia. Am fost sigur ca nu scap. Dar primisem un mesaj de la copil ca se gandeste la mine si-i este frica pentru mine. in ora aia in care ghearele ma strangeau nemilos de gat, am repetat intr-una: Flavius, Flavius, Flavius. Aproape pana la inconstienta! Si-am reusit sa rezist pana m-au legat la aparatul de oxigen. Asta a fost salvarea mea, este marturia lui Radu Rosian.

Se deschide o noua sectie de Terapie intensiva la Spitalul Judetean de Urgenta din Piatra Neamt

O noua sectie de Terapie intensiva se va deschide la Spitalul Judetean de Urgenta din Piatra Neamt, la distanta de doua etaje fata de cea care a ars in urma cu o saptamana.

Mihai de la 3 Sud Est, internat la Terapie Intensiva cu COVID-19!

Mihai Budeanu, unul dintre membrii trupei 3 Sud Est, se afla in prezent internat la Terapie Intensiva la Spitalul Municipal Megidia, dupa ce a fost infectat cu virusul COVID-19. Anuntul a fost facut chiar de colegii lui de trupa pe retelele de socializare.

Orban: De saptamana viitoare vor fi 30 de paturi de Terapie Intensiva la un spital privat din Bucuresti

Premierul Ludovic Orban a anuntat joi, in judetul Constanta, ca de saptamana viitoare vor fi 30 de paturi de Terapie Intensiva la un spital privat din Bucuresti si alte 17 la alte trei unitati medicale din Capitala, precizand ca obligatia autoritatilor este ca pentru toti pacientii care au nevoie de tratament in sectiile ATI sa fie gasite locuri pentru a putea fi tratati.

Ludovic Orban anunta inca 30 de paturi de Terapie Intensiva la un spital privat din Bucuresti, care intra in lupta anti-COVID

In contextul numarului mare de noi cazuri de Covid-19 in Bucuresti, premierul Ludovic Orban a anuntat joi, ca e saptamana viitoare vor fi 30 de paturi de Terapie Intensiva la un spital privat din Capitala si .

Ministerul Sanatatii a actualizat datele privind capacitatea in sectiile de Terapie Intensiva

280 noi paturi la Terapie Intensiva urmeaza a fi operationale pana la jumatatea lunii decembrie este.

Nelu Tataru: Avem 1.132 de pacienti la terapie intensiva. Locurile de la ATI sunt in dinamica (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, duminica, la Institutul Clinic Fundeni, ca in acest moment, sunt ocupate 1. 132 de paturi la terapie intensiva, din aproximativ 1. 390 de locuri.

Mihai Budeanu, unul dintre membrii trupei 3 Sud Est, internat cu COVID-19 la terapie intensiva

Mihai Budeanu, unul dintre membrii trupei 3 Sud Est, a fost confirmat cu COVID-19 si este internat la sectia de terapie intensiva a Spitalului Municipal Medgidia.

Medicul Emilian Imbri, despre situatia critica a sectiilor de Terapie Intensiva: Atentie, ATI-ul nu te poate salva! Este bine sa nu ajungi sa te internezi acolo

Managerul spitalului Victor Babes din Bucuresti, Emilian Imbri, a comentat situatia critica in care se afla sectiile ATI, cat si explozia de cazuri de COVID-19 de pe teritoriul tarii. Emilian.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )