Libnet.ro
UNICEF

21:15

Catalin Botezatu si-a dezvaluit cel mai intim secret. Cine ar fi crezut asa ceva

Antena3 Antena3,
Catalin Botezatu si-a dezvaluit cel mai intim secret. Cine ar fi crezut asa ceva

Viata lui Catalin Botezatu a fost mereu prezenta in atentia publicului, dar cu toate acestea designerul a mai pastrat si cateva lucruri intime doar pentru el. continuă pe Antena3

Oradea are cel mai nou complex termal cu 10 tobogane si piscina cu valuri, renascut dintr-un strand public

Oradea are, din mai, cel mai nou aquapark din tara, un complex termal care a renascut dintr-un strand public. Iata cum arata unul dintre cele mai mari parcuri acvatice din Romania, dupa o investitie de 88 milioane lei.

Francezul Coman are cel mai rapid sprint de la EURO

Mijlocasul francez Kinglsey Coman a fost inregistrat cu cel mai rapid sprint dintre jucatorii care au evoluat pana acum la turneul final EURO 2016.

Cel mai puternic supercomputer din lume apartine Chinei si nu foloseste deloc tehnologii americane

Cel mai puternic supercomputer din lume apartine Chinei si este produs integral din cipuri fabricate pe plan local, potrivit unui studiu publicat luni si citat de AFP.

Cel mai bogat fermier din Baragan, seful judetului. Vasile Iliuta preia fraiele CJ

Unul dintre cei mai instariti politicieni din Baragan, copresedinte PNL Calarasi, Vasile Iliuta, a fost favorit la conducerea Consiliului Judetean Calarasi, dupa ce Raducu George Filipescu nu a mai candidat pentru cel de-al patrulea mandat.

8 motive pentru care otetul din cidru de mere e cel mai bun remediu natural pentru diverse proleme

Otetul din cidru de mere a fost utilizat ca remediu si medicament pentru o varietate de afectiuni inca din cele mai vechi timpuri. Iar parintele medicinii, Hipocrate il folosea pentru tratarea unor afectiuni.

Rusia lanseaza cel mai mare spargator de gheata cu propulsie nucleara (VIDEO)

Rusii au lansat la apa spargatorul de gheata nuclear. in cadrul unei ceremonii, la Sankt Petersburg, cu aproape un an mai devreme decat fusese prevazut initial, oamenii lui vladimir Putin s-au.

Judetele in care romanii traiesc cel mai mult

Dupa criteriul sperantei de viata la nastere denumita si durata medie de viata), judetul Valcea este la un pol, iar Satu Mare la celalalt. Valcenii au o speranta de 77,93 de ani, iar satmarenii de 73,1 ani, se arata intr-o cercetare a Statisticii,obtinuta de HotNews. ro. Capitala, in ciuda nivelului ridicat de stres si a poluarii, este pe locul al doilea in privinta duratei medii a vietii: 77,9 ani. Chiar daca speranta de viata la nastere reflecta gradul de dezvoltare, evolutia acestui indicator este conditionata mai degraba de stilul de viata, de starea de sanatate, de alimentatie si de nivelul educatiei sanitare, decat de conditiile economico-sociale. Fata de 1970, cand durata medie a vietii era de 67. 3 ani, in prezent media acestui indicator este de 75. 47 de ani.

Sunway TaihuLight: China a creat cel mai rapid supercomputer

Nu cred ca avea cineva vreun dubiu in privinta abilitatii chinezilor de a crea gadgeturi impresionante, dar Sunway TaihuLight confirma crearea unui supercomputer ce a depasit toate recordurile de performanta. in principiu, este foarte greu sa creezi un supercomputer, mai ales unul care are ca scop depasirea tuturor celorlalte supercomputere create vreodata. Pentru a duce [].

O tornada de foc este cel mai infricosator lucru pe care l-ai putea veda

Pompierii din California au avut recent ocazia de a vedea otornada de foc. Dupa cum probabil stiti deja, statul american Californiatrece printr-o perioada nefasta, caracterizata de temperaturi extrem de ridicate, care dau nastere unor incendii de proportii. insa atunci cand se ciocnesc cu vartejuri extrem de puternice, acestea pot produce unfenomen si mai grav: tornadele [].

Un meci pentru istorie, o cariera pe viata. Cel mai bun jucator al Albaniei, urmarit de trei echipe de top din Europa

Un meci pentru istorie, o cariera pe viata. Asa am putea traduce victoria Albaniei in fata Romaniei, si mai ales, carierele advesarilor. in urma prestatiei bune pe care a avut-o in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )