Libnet.ro
UNICEF

18:30

Bloomberg: Averile celor mai bogate familii din lume cresc cu cate 4 milioane de dolari in fiecare ora. Primele 25 controleaza 1,4 trilioane

Hotnews Hotnews,
 Bloomberg: Averile celor mai bogate familii din lume cresc cu cate 4 milioane de dolari in fiecare ora. Primele 25 controleaza 1,4 trilioane

Numerele naucesc mintea: 70. 000 de dolari pe minut, 4 milioane pe ora, 100 de milioane pe zi. Atat de repede a crescut averea Waltonilor, clanul din spatele lui Walmart Inc. , de cand a publicat Bloomberg anul trecut clasamentul celor mai bogate familii din lume. in acest ritm, bogatia lor a crescut cu $23. 000 de cand ati inceput sa cititi aici. Un angajat nou la Walmart va fi facut 6 centi in acelasi timp, spre cei 11 dolari pe ora ai salariului minim. continuă pe Hotnews

Topul celor mai bogate familii din lume

Topul celor mai bogate familii din lume.

Topul celor mai bogate familii din lume

Familia Walton, a fondatorului hipermarketurilor Walmart , este cea mai bogata din lume, protrivit clasamentului celor mai bogate 25 de familii din lume, facut de agentia Bloomberg, pe baza datelor din Bloomberg Billionaires Index.

Topul celor mai bogate comune din Romania. Cat au incasat anul trecut la buget unitatile administrative din mediul rural

Veniturile totale la bugetele comunelor din Romania au atins in 2018 valoarea de 17,57 miliarde de lei, in scadere fata de anul anterior cand s-au ridicat la valoarea de 19,50 miliarde lei.

Topul celor mai proaste aeroporturi din lume. De ce au ajuns Casablanca, Roma si Berlinul sa-si imparta podiumul

Site-ul spaniol eDreams realizeaza in fiecare an un top cu cele mai bune si cele mai proaste aeroporturi din lume. Administratorii au publicat recent rezultatele aferente anului 2018.

Toate zborurile au fost anulate. Situatie fara precedent pe unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din lume (VIDEO)

Toate zborurile de pe aeroportul din Hong Kong, incepand de luni si marti dimineata, au fost anulate din cauza protestelor, care paralizeaza orasul de peste de doua luni, potrivit CNN preluat de digi24. ro. in .

Cea mai adanca piscina din lume este o minune tehnologica: unde te poti scufunda

Fascinatia pentru superlative absolute a dus la unele dintre cele mai interesante construtii umane. Printre ele, se numara si cea mai adanca piscina. in timp ce Burj Khalifa din Dubai.

Numai de bine. Cele mai interesante biblioteci din lume

Intr-o perioada in care tot mai multa lume prefera tehnologia in defavoarea cartilor clasice, marii bogati ai lumii nu nenunta la bibliotecile din casa. De exemplu Karl Lagerfel a lasat in urma o.

Cel mai ciudat campionat din lume combina impletitul cu muzica rock: despre ce este vorba

Exista multe recorduri ciudate in lumea asta, dar nu te-ai astepta ca diverse practici mai mult sau mai putin ciudate sa devina subiect de campionat mondial. in urma cu cateva saptamani, in estul Finlandei, s-a desfasurat campionatul mondial de muzica impletit pe muzica heavy metal. Evenimentul are un nume cat se poate de sugestiv .

Guillermo del Toro nu mai vrea filme din benzi desenate: de ce l-au suparat supereroii

Guillermo del Toro este unul dintre cei mai complecsi regizori din ultimele decenii si a creat filme dintr-o varietate de genuri. Cand vine insa vorba de pelicule cu super eroi, se pare ca nu.

Sorin Mindrutescu, unul dintre cei mai admirati CEO din Romania

Scandal Oracle Romania. Unul dintre cei mai admirati CEO din Romania, anchetat pentru coruptie, pre.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )