Libnet.ro
UNICEF

07:30

Noi detalii despre starea de sanatate a lui Mihai Budeanu, membru 3 Sud Est, infectat cu noul coronavirus

Adevărul Adevărul,
Noi detalii despre starea de sanatate a lui Mihai Budeanu, membru 3 Sud Est, infectat cu noul coronavirus

Membrii trupei 3 Sud Est au transmis un mesaj in care prezinta date despre starea de sanatate a colegului lor, Mihai Budeanu, infectat cu noul coronavirus: Starea de sanatate a lui Mihai este mai buna de la o zi la alta, dupa o saptamana foarte grea, cu mult stres si emotii la terapie intensiva. continuă pe Adevărul

Noi detalii despre vaccinul impotriva coronavirus: cand te vei putea vaccina in Romania

Foarte multi romani abia asteapta sa puna mana pe vaccinul impotriva noului coronavirus. Altii sunt foarte reticenti in ceea ce priveste imunizarea in masa. Mai multe detalii despre.

Cele mai noi informatii despre starea lui Mihai Budeanu, de la 3 Sud Est: urmeaza o perioada de recuperare

Starea de sanatate a lui Mihai Budeanu, component al trupei 3 Sud Est, infectat cu coronavirus, este mai buna, dupa o saptamana foarte grea la Terapie Intensiva, anunta colegul sau de trupa, Laurentiu Duta.

Noi detalii despre o eventuala stare de urgenta, in Romania: ce se intampla dupa alegeri

Foarte multi romani sunt de parere ca restrictiile de circulatie se vor inaspri in tara noastra dupa alegerile parlamentare din acest weekend. Premierul Ludovic Orban a lamurit situatie.

EXCLUSIV Adevarul despre starea de sanatate a Anamariei Prodan. A ajuns de urgenta la spital: Nu mai aveam aer

Anamaria Prodan a fost testata pozitiv cu noul coronavirus, iar starea ei de sanatate se deterioreaza. Cunoscuta impresara s-a speriat din cauza simptomelor agresive si a chemat Ambulanta. A fost dusa la Spitalul Matei Bals, dar medicii au considerat ca nu se incadreaza intre cazurile grave. Astfel ca au trimis-o acasa. intr-o declaratie oferita pentru .

Laurentiu Duta anunta ca Mihai Budeanu a depasit perioada critica, iar starea lui se imbunatatesete de la o zi la alta

Mihai Budeanu, solistul trupei 3 Sud Est, se simte mai bine dupa ce in urma cu aproximativ 10 zile a fost spitalizat in stare grava, fiind infectat cu COVID-19. Vestea a fost data de colegul lui de scena si.

Mihai Budeanu de la 3 Sud Est, in continuare la Terapie Intensiva. Cum s-a schimbat starea artistului

Mihai Budeanu,component altrupei 3 Sud Est, care s-a infectat cu COVID-19,este in continuare internat la Terapie Intensiva insa medicii si cei apropiati au constatat o schimbare in starea acestuia.

EXCLUSIV Informatii de ultima ora despre Mihai Budeanu, internat la ATI. Toata familia lui are covid-19

Solistul trupei 3 Sud Est, Mihai Budeanu, care in urma cu doua saptamani a fost diagnosticat cu nemilosul coronavirus, se simte mai bine. Va fi transferat de la Terapie Intensiva la salon, iar mai apoi va fi internat intr-un centru medical de refacere. Surse din apropierea familiei marelui artist au declarat, in exclusivitate pentru Playtech. ro, .

Emmanuel Macron a dat noi detalii despre vaccinarea anti-COVID-19 in Franta: O campanie in doua etape

Presedintele francez Emmanuel Macron are in vedere o campanie de vaccinare publica impotriva COVID-19 intre aprilie si iunie, dupa un prim val rezervat publicului celui mai fragil - la inceputul lui 2021 -, a anuntat el marti intr-o conferinta de presa comuna cu premierul blegian Alexander De Croo, relateaza AFP.

Care este starea de sanatate a singurului supravietuitor dintre cei sase pacienti adusi la Iasi in urma incendiului din Neamt

Managerul Spitalului de Boli Infectioase din Iasi, medicul Carmen Dorobat, a vorbit despre starea de sanatate a singurului pacient ramas in viata dintre cei sase adusi la Iasi de laSpitalul Judetean Neamt.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2039 seconds )