Libnet.ro
UNICEF

23:00

Viorica Dancila insista cu dezbaterea electorala: Domnule presedinte, romanii va asteapta

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila insista cu dezbaterea electorala: Domnule presedinte, romanii va asteapta

Viorica Dancila insista cu invitatia la dezbatere si i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis ca romanii il asteapta. Asta dupa ce stafful de campanie al lui Klaus Iohannis a refuzat invitatia la dezbatere. continuă pe Antena3

Rares Bogdan, anunt de ultima ora: Ce va face daca Viorica Dancila vine la dezbaterea lui Klaus Iohannis?

Prim - vicepresedintele si europarlamentarul PNL, Rares Bogdan, a anuntat ce va face daca Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale, va decide sa mearga neinvitata la dezbaterea lui Klaus.

Gestul pe care l-a facut Viorica Dancila la sfarsit de campanie electorala. Ce cadou a vrut sa-i ofere adversarului sau, Iohannis

Viorica Dancila a tinut un nou discurs, vineri seara, in cadrul caruia l-a mentionat din nou pe presedintele Klaus Iohannis. Candidata PSD la alegerile prezidentiale a spus ca daca seful statului ar fi fost prezent, i-ar fi oferit trei cadouri: tricolorul Romaniei, Constitutia Romaniei si Biblia. Viorica Dancila a vrut sa ii faca trei cadouri .

Ce ar face Mircea Badea la dezbatere, daca ar fi Viorica Dancila: Mi-as lua un camion cu boxe, as merge acolo si as striga: Sunt Vasilica!...

Mircea Badea a explicat, luni, pe pasa cu Sinteza zilei, ce trebuie sa faca Viorica Dancila la dezbaterea lui Klaus Iohannis pentru a castiga alegerile prezidentiale. Eu nu cred ca doamna Dancila nu are.

Viorica Dancila sustine ca nu i-a numit astia pe romanii din diaspora: Pe mine nu m-ati auzit vreodata folosind acest cuvant, despre oricine as fi vorbit Cum explica sefa PSD episodul controversat

Viorica Dancila, reprezentanta PSD in finala prezidentialelor de duminica, dezminte, miercuri seara, ca ar fi folosit apelativul astia referitor la romanii din diaspora, dupa ce si-a atras o serie de cr.

Viorica Dancila promite transparenta totala daca va fi presedinte. Presa si cetatenii, acces liber la Palatul Cotroceni

Viorica Dancila, contracandidatul presedintelui Klaus Iohannis in turul 2 al alegerilor prezidentiale, a preciat ca daca va castiga presedintia Romaniei, va fi extrem de transparenta, oferind acces liber la Palatul Cotroceni.

VIORICA DANCILA: Sunt singura femeie care a intrat in turul doi

ACTUALIZARE - Viorica Dancila il acuza pe actualul presedinte de lasitate, precizand faptul ca acesta nu a refuzat o confruntare cu Victor Ponta in 2014. ------ *ACTUALIZARE - intrebata despre OUG 13, Viorica Dancila sustine ca nu ar putea da o asemenea ordonanta. ---- *ACTUALIZARE - Viorica Dancila sustine ca o unire a Romaniei cu Republica Moldova poate fi realizata in conditiile in care Republica Moldova va adera la Uniunea Europeana.

VIORICA DANCILA: Sunt singura femeie care a intrat in turul doi

ACTUALIZARE - Viorica Dancila il acuza pe actualul presedinte de lasitate, precizand faptul ca acesta nu a refuzat o confruntare cu Victor Ponta in 2014.

VIDEO Viorica Dancila, in dialog deschis cu jurnalistii in paralel cu dezbaterea lui Iohannis: Vad un om las si arogant, un presedinte cu o abordare extremista Iohannis nu s-a intalnit cu astia din diaspora Ea a facut un bilant al ei si al presedintelu

Viorica Dancila l-a atacat sistematic timp de doua ore si jumatate, in cadrul dialogului deschis cu jurnalistii de la Parlament, pe contracandidatul sau, Klaus Iohannis, in timp ce acesta avea propria dezbatere. Prezidentiabilul PSD l-a acuzat din nou pe Iohannis de lasitate si aroganta pentru ca nu vrea sa participe la o dezbatere electorala impreuna cu ea. De asemenea, aceasta a spus ca nu a mers la dezbaterea lui Iohannis cu jurnalisti pentru ca nu este nevoie de circ. Aceasta si-a facut bilantul mandatului de premier, dar si pe acela al presedintelui Iohannis.

Viorica Dancila, gest neasteptat la ultima dezbatere electorala. Darurile pe care i le-a pregatit lui Iohannis

Viorica Dancila a pregatit trei daruri pentru Klaus Iohannis. Daca ar fi fost aici i-as fi facut domnului Iohannis trei daruri. Primul: tricolorul Romaniei. Pentru ca un presedinte trebuie sa aib?.

Viorica Dancila isi prezinta astazi de la ora 18.00 profilul de presedinte. Discutiile cu oamenii mi-au aratat ce isi doresc romanii

Candidatul PSD la prezidentiale Viorica Dancila a anuntat ca joi de la ora 18. 00 urmeaza sa isi prezinte in Palatul Parlamentului profilul si viziunea sa de presedinte. Voi prezenta angajamentele pe care vreau sa mi le iau in fata poporului roman si obiectivele strategice pe care mi le propun in calitate de presedinte al Romaniei, a adaugat Dancila pe Facebook.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )