Libnet.ro
UNICEF

01:05

Metallica anuleaza mai multe concerte din cauza ca James Hetfield intra din nou la dezintoxicare

Hotnews Hotnews,
 Metallica anuleaza mai multe concerte din cauza ca James Hetfield intra din nou la dezintoxicare

Metallica a anuntat vineri ca isi anuleaza concertele programate anul acesta in Australia si Noua Zeelanda, intrucat solistul James Hetfield trebuie sa intre din nou intr-un program de dezintoxicare. continuă pe Hotnews

ANM: Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a prelungit, sambata, avertizarea nowcasting Cod galben de ceata, valabila in opt judete din Moldova. Potrivit meteorologilor, pana la ora 11:00, in.

Cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din tara: Pana cand e valabil avertismentul

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis, vineri, o noua avertizare Cod portocaliu de inundatii, valabila pe rauri din judetele Vaslui, Bacau, Vrancea si Galati. Conform prognozei,.

BOMBA ZILEI: Programul Casa Verde, SUSPENDAT din cauza suspiciunilor de frauda!

Veste proasta pentru romanii care sperau sa-si instaleze fotovoltaice cu bani de la stat: trebuie sa mai astepte. Programul Casa Verde este suspendat de 18 zile din cauza suspiciunilor de frauda. Si va.

Probleme grave la Metrorex. Metroul ar putea circula doar dimineata, din cauza unor datorii uriase

Se creeaza un adevarat haos in Bucuresti! Metroul, cea mai singura si rapida cale de a traversa in lung si-n lat Capitala, ar putea sa functioneze numai dimineata. Acest lucru ar fi un total dezastru pentru numerosi oameni care trebuie sa-si aduca micutii la gradinite si de la scoli, caceeasi care mai apoi trebuie sa .

Atac terorist in serie in Afganistan, in ziua alegerilor prezidentiale. Sunt mai multe victime

In aceasta sambata a avut loc un atac terorist in serie, in Afganistan. Au existat cateva explozii in orase cheie, precum Kabul sau Ghazni. Atacul terorist s-a petrecut in ziua alegerilor prezidentiale, la exact o ora de la deschiderea sectiilor de votare, din Afganistan. Atac terorist in serie in Afganistan Alegatorii au avut parte de .

Stirile ProTV: Ce pedeapsa risca tanarul din Arad care a infectat mai multe femei cu HIV

O descoperire terifianta pune pe jar autoritatile din Arad. Mai multe tinere, inclusiv minore, ce au avut de-a face cu un barbat de 30 de ani purtator al virusului HIV trebuie sa-si faca urgent analizele, inspaimantate de gandul ca au fost contaminate.

Simona Halep a abandonat la Wuhan, din cauza problemelor medicale. Cat de grava este situatia si ce se va intampla la Beijing

Simona Halep a abandonat in optimile turneului de la Wuhan Open, din cauza problemelor medicale. Cat de grava este situatia? Ce se va intampla la Beijing? Simona Halep a abandonat la Wuhan, din cauza problemelor medicale Simona Halep 6WTA) Elena Rybakina 50 WTA), duelul din optimile de finala la Wuhan Open. Partida, programata miercuri, .

Preturile petrolului scad din cauza riscurilor privind cererea

Preturile petrolului sunt in scadere, vineri, din cauza riscurilor economice care pot influenta negativ cererea si a atenuarii ingrijorarii legata de livrarile Arabiei Saudite, transmite Reuters.

Preturile petrolului scad din cauza riscurilor privind cererea

Preturile petrolului sunt in scadere, vineri, din cauza riscurilor economice care pot influenta nega.

Anunt de ultima ora de la Metrorex! Ce se intampla cu circulatia metrourilor din cauza datoriilor companiei catre firma de mentenanta

Serviciile de mentenanta asigurate de compania Alstom nu vor fi suspendate incepand de luni, din cauza datoriilor de 132 de milioane de lei neachitate de catre Metrorex, si nici circulatia trenurilor de metrou nu.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )