Libnet.ro
UNICEF

01:05

Caz de forta majora. Primul club din Romania care a desfacut contractele tuturor sportivilor din cauza COVID-19

Adevărul Adevărul,
Caz de forta majora. Primul club din Romania care a desfacut contractele tuturor sportivilor din cauza COVID-19

Clubul Corona Brasov este prima victima a pandemiei de coronavirus. Gazeta Sporturilor dezvaluie ca sefii clubului au dispus desfacerea tuturor contractelor de munca ale sportivilor si angajatilor, invocand caz de forta majora din cauza pandemiei de coronavirus. continuă pe Adevărul

Primul oras din Romania care suspenda transportul in comun, din 25 martie. S-a impus o singura conditie

Decizie drastica intr-un oras din Romania! Care este primul judet unde se suspenda transportul in comun, in contextul pandemiei de coronavirus? Ce conditie s-a impus? Primul oras din Romania care suspenda transportul in comun Primaria Municipiului Iasi a luat masuri drastice in ceea ce priveste transportul in comun. De maine, 25 martie, accesul in mijloacele .

Primul magazin din Romania care isi modifica programul: intre 7:30-8:00, acces exclusiv pentru persoanele varstnice si pentru cadrele medicale

Cora anunta ca a modificat programul hipermarketurilor in concordanta cu noile masuri impuse de autoritati si intrate in vigoare de luni, care limiteaza circulatia persoanelor pe timp de noapte. Astfel, toate magazinele vor fi deschise intre orele 7:30 - 20:30, iar intre orele 7:30 - 8:00 accesul este dedicat exclusiv persoanelor varstnice, de peste 65 de ani, precum si cadrelor medicale.

Primul deces din Romania al unei persoane infectate cu noul coronavirus. Pacientul de 67 de ani, internat la Filiasi suferea de afectiuni preexistente grave

Duminica a fost confirmat primul deces din Romania al unui pacient infectat cu noul coronavirus. Este vorba de pacientul de 67 de ani, internat initial la Spitalul din Filiasi si transferat apoi la spitalul de boli infectioase din Craiova. Acesta avea afectiuni preexistente grave, suferind de cancer pulmonar in faza terminala.

IMM-urile si clauzele de forta majora, in contextul pandemiei (Adrian Benta)

In cadrul OUG nr. 292020, privind masurile fiscale ca raspuns la criza coronavirusului, anumite prevederi sunt legate de IMM-uri. Acestea beneficiaza de amanarea la plata pentru utilitati si chirii. Despre ce pot face IMM-urile in perioada de forta majora, consultantul fiscal Adrian Benta a facut o analiza.

Ce nu merge in asistenta medicala din Romania ?

Nota: Republicam acest articol al antropologului Vintila Mihailescu, aparut pe Contributors. ro, in luna octombrie, 2019. o radiografie fina, lucida a sistemului de sanatate din Romania Daca am pune aceasta intrebare la intamplare, unor oameni oarecare, probabil ca primul lucru pe care l-ar invoca romanul obisnuit ar fi corputia din spitale si sistemul de spagi aferent. Doar ca ar fi un argument mult prea generic pentru a da seama de cauzele profunde ale disfunctionalitatii sistemului de sanatate: coruptia in sanatate nu este nici mai mare, nici mai mica decat in restul societatii, asa ca nu poate explica nimic specific doar sistemului public de sanatate.

Rand Paul a devenit primul senator din SUA al carui test pentru coronavirus a iesit pozitiv

Senatorul republican al SUA, Rand Paul, a fost testat pentru coronavirus, iar rezultatul a fost pozitiv, unei declaratiiemisa duminica de reprezentantii sai. Astfel, acesta a devenit primul senator din SUA.

103 cadre medicale din Romania diagnosticate cu COVID-19, dintre care 70 de la Suceava. Practic, aproape 14% din pacientii contaminati din tara lucreaza in spitale

Un numar de 103 cadre medicale din Romania au fost diagnosticate cu noul coronavirus, anunta marti Grupul de Comunicare Strategica. Cum autoritatile romane au depistat, pana marti, 762 de cazuri de infectare.

Teatrele din Romania care transmit spectacolele online in perioada crizei de coronavirus

Teatrele din Romania si-au suspendat temporar activitatea in contextul crizei de coronavirus. Unele dintre ele, insa, au anuntat ca vor transmite spectacolele online pentru cei care achizitioneaza bilete.

Achizitia care ar putea arata, de fapt, proportiile epidemiei din Romania

Luni, 23 martie, numarul imbolnavirilor din Romania a crescut semnificativ. Si asta ar putea arata o inrautatire a situatiei. Ministerul Sanatatii a pregatit o achizitie in acest.

Se ingheata sau nu anul scolar? Monica Anisie, anunt pentru toti parintii din Romania

Daca VicepremierulRaluca Turcan vine cu 3, posibile, scenarii, in ceea ce priveste anul scolar in Romania despre care a vorbit intr-un interviu recent acordat celor de la RFI, Ministrul Educatiei, Monica Anisie declara ca nu s-a luat in calcul varianta inghetarii anului scolar. Se ingheata sau nu anul scolar Saptamana trecuta, marti 17 martie, Monica .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )