Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai buna jucatoare din lume la fotbal tenis, meci inedit cu cantaretul Peter Pop

Adevărul Adevărul,
Cea mai buna jucatoare din lume la fotbal tenis, meci inedit cu cantaretul Peter Pop

Anamaria Gherghel a fost declarata cea mai buna jucatoare din lume la fotbal tenis la Campionatului Mondial avut din Cipru, editia 2016, fiind pentru a patra oara consecutiv cand cucereste acest titlu. continuă pe Adevărul

Ea este cea mai FRUMOASA femeie din lume. Cine este Miss World 2016 (VIDEO)

A fost aleasa Miss World 2016. Reprezentanta statului Puerto Rico a reusit sa obtina coroana in cadrul competitiei desfasurate in Statele Unite, potrivit B1TV. Este cel de-al doilea trofeu din.

Care este cea mai difuzata trupa din lume, potrivit Spotify

Formatia Coldplay a fost desemnata de platforma de streaming Spotify drept cea mai difuzata trupa din lume, piesele sale fiind ascultate de peste 5 miliarde de ori, informeaza NME, citat de News. ro.

Giulia Anghelescu canta iar cu DJ Project! Care a fost cea mai buna perioada a trupei?

Giulia Anghelescu Huidu se reintoarce in componenta Dj Project dupa cinci ani, in locul Adelei Popescu, ultima cea mai celebra solista a trupei, scrie Libertatea. Solista a cantat vreme de doi ani cu trupa insa prima ei sarcina a facut-o sa abandoneze proiectul. Inlocuita provizoriu, toata lumea se asteapta ca Adela Popescu sa se reintoarca in formatie.

FOTO O tanara de 19 ani din Puerto Rico a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din lume

Miss Puerto Rico, Stephanie del Valle, in varsta de 19 ani, a castigat duminica titlul de Miss World 2016, in cadrul celei de-a 66-a editii a concursului desfasurat in Statele Unite, informeaza AFP, citata de Agerpres.

Ucraina nationalizeaza cea mai mare banca din tara, PrivatBank

Ucraina a declarat luni insolventa celei mai mari banci din tara, PrivatBank, care va fi nationalizata ca singura solutie pentru protejarea banilor a 20 de milioane de clienti ucraineni si a sistemului financiar al tarii, relateaza Reuters.

Antrenorul Adinei Diaconu, proaspata campioana mondiala la tenis de masa: Lasati tabletele si veniti sa faceti sport!

Cea mai buna jucatoare de tenis de masa din lume, Adina Diaconu, proaspat medaliata cu aur la dublu in Africa de Sud la Campionatul Mondial pentru Juniori, s-a intors acasa si a avut o intalnire cu cei mai mici tenismeni din Slatina.

Cum functioneaza cel mai mic radio din lume [VIDEO]

Cercetatorii au reusit sa creeze cel mai mic radio folosindu-se de defecte intalnite la nivelul structural al diamantelor roz. O echipa de ingineri de la Harvard John A. Paulson School of Engineering si Applied Sciences au reusit sa creeze un radio receptor de dimensiuni extrem de mici, avand la baza un ansamblu de defecte de [].

Ucraina a nationalizat PrivatBank, cea mai mare banca din tara

Ucraina a declarat, ieri, insolventa celei mai mari banci comerciale din tara, PrivatBank, care va fi nationalizata pentru protejarea economiilor a 20 de milioane de clienti si a sistemului financiar al tarii, conform Reuters.

Ucraina nationalizeaza cea mai mare banca din tara

Ucraina a anuntat duminica seara nationalizarea celei mai mari banci comerciale din tara, PrivatBank, intr-o tentativa de a evita prabusirea sistemului bancar din aceasta fosta republica sovietica devastata de razboi, scrie AFP, preluata de Agerpres.

Cea mai mare lucrare din ultimii 25 de ani, finalizata. Modernizarea retelei de apa a inghitit 38, 7 milioane de lei

Cel mai mare proiect din Calarasi din ultimii 25 de ani a fost finalizat. Extinderea si reabilitarea retelei de apa si canalizare, lucrare care a inghitit 38,7 milioane lei, fara TVA, a fost incheiata.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )